f.a.x. Translations bietet Ihnen schnellen, akkuraten und zielsicheren Service, wenn es um Übersetzungen und internationale Kommunikation geht.

f.a.x. Translations ist bereits seit 36 Jahren Ihr zuverlässiger Partner für Übersetzungen und Dolmetscharbeiten.


Kiwa
  • Schnelle Lieferzeiten

  • Fester Ansprechpartner
  • Alle Sprachen


Vertaling Zweeds Nederlands


Een correcte vertaling van Zweedse teksten in het Nederlands is doorslaggevend voor zakelijke succes. Laat daarom je Zweedse teksten in het Nederlands vertalen door een ervaren vertaalbureau met kennis van zaken. Vertaalbureau f.a.x. Translations b.v. is ISO 17100 gecertificeerd en biedt 36 jaar ervaring gecombineerd met de techniek van nu!


Vrijwel alle vakgebieden, van juridisch tot technisch, van toeristisch tot economisch. Ook voor beëdigde vertalingen Zweeds-Nederlands kun je bij ons terecht!


Een tekst heeft een doel, en dat doel moet in de vertaling net zo helder zijn als in de brontekst. Per tekst bekijken we wat de beste werkwijze bij het vertalen is, want dat wordt mede bepaald door het doel en de aard van de tekst. Welke technologie kan er worden toegepast of juist niet? Zo streven we altijd naar een vertaling die voldoet aan de specifieke behoeften van onze klanten.


Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte. Ons ervaren team helpt je snel en graag!


Offerte aanvragen

Neugierig, für wen unser Übersetzungsbüro arbeitet?

Unsere Projekte, unsere Arbeit