Snelle, accurate en doeltreffende hulp bij vertalingen en internationale communicatie.

Vertaalbureau f.a.x. Translations vertaalt en tolkt al 36 jaar zoals jij het bedoelt!

Kiwa
 • Snelle levertijden
 • Vast aanspreekpunt
 • Alle talen, ook beëdigd

Wij vertalen in  vrijwel alle talen en vakgebieden!

Vertalen


Jouw boodschap perfect verwoord

Om jouw tekst snel, accuraat en doeltreffend te vertalen is ons vertaalbureau ISO 17100 gecertificeerd en werken we uitsluitend met professionele native speakers vertalers, ondersteund door de moderne technologie.


Om je te verzekeren van de gewenste respons kijken we niet alleen naar de letterlijke woorden van de tekst maar naar de boodschap in z'n geheel. Verschillende specialisaties, markten, culturen, lokale gebruiken en gewoontes vragen altijd om een eigen unieke benadering. Met jouw doelen voor ogen op ons vizier en gecombineerd met onze enorme ervaring produceert ons vertaalbureau jouw beste werk. En natuurlijk gewoon in je eigen bestand met behoud van opmaak! Van woorden naar daden, in vrijwel alle talen en vakgebieden!

De juiste persoon en methode voor jouw opdracht

Om de beste vertaaloplossingen te garanderen selecteert ons vertaalbureau de juiste persoon voor jouw opdracht. Naast ons eigen in-house team van talenspecialisten beschikken we over een groot wereldwijd en vertrouwd netwerk van professionele vertalers.

We bieden verschillende vertaalmethodes, van AI-only tot een Topkwaliteit vertaling conform de ISO 17100 norm. 

Zo zorgen we er altijd voor dat je snel een accurate vertaling krijgt, of het nu gaat om een handleiding, contract, jaarverslag, ondertiteling of je website. Voor onze vaste relaties hebben we vaste vertaalteams! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag een offerte en je weet snel waar je aan toe bent.

Vrijblijvende offerte

Ervaren en vakkundige taalspecialisten

Het juiste team voor jouw project

Heb je een vertaling in één of meerdere talen nodig? Vanuit jouw wensen en doelstellingen creëren we een team van specialisten die van A tot Z jouw project verzorgen. Je krijgt een ervaren projectleider die samen met jou invulling geeft aan de details en bovenal de voortgang op tijd, budget en doelen bewaakt. Benieuwd hoe we jouw project tot in de puntjes gaan verzorgen? Vraag een offerte of neem direct contact met ons op.

Wij vertalen in  vrijwel alle talen en vakgebieden!

Hybride aanpak

Wij zijn voorbereid op de toekomst. Taaldiensten evolueren dankzij o.a. kunstmatige intelligentie (AI) en machinevertaling (MT).  Bij ons vertaalbureau combineren we deze geavanceerde technologieën met de expertise van menselijke vertalers. We geloven dat deze hybride aanpak de beste resultaten oplevert. Onze geautomatiseerde vertaalsystemen helpen bij het versnellen van het vertaalproces en het bieden van een basisvertaling. Vervolgens zorgen onze professionele vertalers voor het verfijnen en perfectioneren van de vertaling, waarbij ze nuances, culturele context en specifieke terminologie nauwkeurig kunnen interpreteren. Door deze combinatie van technologie en menselijke vaardigheden streven we naar hoogwaardige vertalingen die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten.

In het kort

Sinds 1988 hebben we veel mensen mogen helpen met ons vertaalbureau. Word jij de volgende? Met jouw doel in ons vizier helpen we je graag succesvol te zijn.
Je kunt bij ons vertaalbureau terecht voor vrijwel alle talen en vakgebieden, ook voor beëdigde vertalingen! Wij zijn ISO 17100 gecertificeerd.

1500

Prachtige klanten

Meer dan

244100

Opdrachten

100

Verschillende talen

Hieronder volgt een greep uit de vakgebieden wat wij kunnen vertalen.

Vind je niet wat je zoekt? Bel ons direct op 050 - 303 97 30.

 • juridisch
 • technisch
 • agrarisch
 • financieel
 • economisch
 • medisch
 • ICT
 • commercieel
 • toerisme
 • enz.

Wij vertalen vrijwel alles!

Meer weten?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je graag vrijblijvend terug voor meer informatie.

Laat je telefoonnummer achter

Benieuwd voor wie ons vertaalbureau o.a. werkt?

Onze projecten, ons werk