Snelle, accurate en doeltreffende hulp bij vertalingen en internationale communicatie.

Vertaalbureau f.a.x. Translations vertaalt en tolkt al 36 jaar zoals jij het bedoelt!


Kiwa
  • Snelle levertijden
  • Vast aanspreekpunt
  • Alle talen, ook beëdigd


Vertaalbureau Zweeds


Ervaren taalspecialisten Zweeds

Wij verzorgen vertalingen in het Zweeds vanuit vrijwel alle talen en beschikken op nagenoeg alle vakgebieden over deskundige en ervaren native speaker vertalers Zweeds.


Een tekst heeft een doel, en dat doel moet in de vertaling net zo helder zijn als in de brontekst. Per tekst bekijken we wat de beste werkwijze bij het vertalen is, want dat wordt mede bepaald door het doel en de aard van de tekst. Welke technologie kan er worden toegepast of juist niet? Zo streven we altijd naar een vertaling die voldoet aan de specifieke behoeften van onze klanten.


Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte. Ons ervaren team helpt je graag!

Waarom kies je voor Zweedse vertalingen van f.a.x. Translations?

  • ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau Zweeds
  • Meer dan 36 jaar ervaring met Zweedse vertalingen
  • Vrijwel alle vakgebieden, ook beëdigde vertalingen Zweeds
  • Snel een offerte per e-mail

Prijsindicatie vertaling Zweeds


Vertaalbureau Zweeds nodig? Kies voor f.a.x. Translations

Voor Zweedse vertalingen kies je voor f.a.x. Translations! Je krijgt daarmee topkwaliteit vertalingen Zweeds.  Maar je mag meer verwachten dan alleen correcte, kwalitatief hoogwaardige vertalingen. We begrijpen dat er vaak haast geboden is bij je opdracht. Daarom zorgen we er altijd voor dat je snel een offerte van ons ontvangt en na je akkoord je zo snel mogelijk je vertalingen ontvangt. Dit doen we met veel plezier al meer dan 35 jaar! Niet voor niets is onze naam f.a.x.: Fast, Accurate en eXperienced.

Gecertificeerd Vertaalbureau  Zweeds

Ons vertaalbureau is ISO 17100 gecertificeerd. Hiermee kunnen we je garanderen dat onze vertalingen aan alle internationale eisen voldoen en dat ze van goede kwaliteit en betrouwbaar zijn. Een goede Zweedse tekst is meer dan een simpele vertaling van de woorden. Ook de Zweedse cultuur en gebruiken, gewoontes en spreekwoorden zijn van groot belang in de vertalingen. 


Direct een offerte voor Zweedse vertalingen

Wil je je teksten laten vertalen in of vanuit het Zweeds en benieuwd naar de prijs en levertijd bij ons? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. De offerte ontvang je snel per e-mail.

Offerte aanvragen


Benieuwd voor wie ons vertaalbureau o.a. werkt?

Onze projecten, ons werk