Offerte aanvragen

Prijs berekenen

Plaats een opdracht

MENU

Vertaalbureau Spaans

Wil je zakkelijk excelleren in de Spaanse markt? Een correcte vertaling van jouw teksten in het Spaans zijn doorslaggevend voor het succes. Laat je brochure, jaarverslag, handleiding, contracten, website of andere tekst professioneel vertalen door de ervaren vertalers van f.a.x. Translations. Met meer dan 33 jaar ervaring in Spaanse vertalingen ontzorgen we jou volledig op het gebied van vertalen vanuit en naar het Spaans. Spaans vertaalbureau f.a.x. Translations is ISO 17100 gecertificeerd.

Opdracht plaatsen Offerte aanvragen

Waarom kies je voor Spaans vertaalbureau f.a.x. Translations?

  • Meer dan 33 jaar ervaring met Spaanse vertalingen
  • Direct een offerte per e-mail
  • ISO 17100 gecertificeerd Spaans vertaalbureau
  • Altijd controle door een tweede Spaanse vertaler
Prijsindicator

Bereken hier direct de prijs!

Spaans vertaalbureau met decennialange ervaring

Als vertaalbureau houden we ons natuurlijk bezig met het vertalen vanuit en naar verschillende talen. Ook Spaanse vertalingen mogen we regelmatig uitvoeren voor ons brede portfolio aan klanten. Drie speerpunten staan daarbij voorop: we verzorgen Spaanse vertalingen snel, zorgen dat ze aan onze strenge kwaliteitseisen voldoen en we hebben tientallen jaren ervaring met vertalingen van en naar het Spaans. Niet voor niets is onze naam f.a.x. Translations: Fast, Accurate en eXperienced. Of het nu gaat om brieven, jaarverslagen, contracten, webteksten, brochures of handleidingen, f.a.x. Translations staat altijd voor je klaar.

ISO 17100 gecertificeerde Spaanse vertalingen

Als ISO 17100 gecertificeerd Spaans vertaalbureau is kwaliteit extra belangrijk voor ons. We werken dan ook uitsluitend met Spaanse native speakers. Hierdoor zorgen we ervoor dat de vertaling niet alleen correct is, maar ook de juiste tone of voice heeft. Daarbij zijn de Spaanse cultuur, gebruiken, spreekwoorden en gezegden natuurlijk van groot belang. 

Ontvang direct een offerte voor een Spaanse vertaling

Mogen we een document voor je in het Spaans vertalen? Dan kun je gemakkelijk een vrijblijvende offerte of een prijsindicatie bij ons aanvragen. Wanneer je een offerte voor een Spaanse vertaling aanvraagt, ontvang je snel antwoord van ons. Wil je liever direct je opdracht insturen? Dan gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag. Welke optie je ook kiest, onze Spaanse vertalers zorgen altijd voor een accurate vertaling van je teksten.

Ben je benieuwd naar onze werkwijze? Lees er hier meer over!

Offerte aanvragen Opdracht plaatsen