Offerte aanvragen

Prijs berekenen

Plaats een opdracht

MENU

Vertaalbureau Engels

Een correcte, specifiek op de Engelstalige markt afgestemde vertaling van je teksten is doorslaggevend voor jouw zakelijke succes. Wil je daadwerkelijk werk maken van de vele kansen die de internationale markt jou biedt? Dan is het een absolute must om je teksten in het Engels te laten vertalen door een ervaren vertaalbureau met een uitgebreid internationaal netwerk. Vertaalbureau f.a.x. Translations b.v. is ISO 17100 gecertificeerd.

Opdracht plaatsen Offerte aanvragen

Engels vertaalbureau nodig? f.a.x. Translations!

  • Ruim 32 jaar ervaringen met Engelse vertalingen
  • Direct een offerte in de mail
  • Vertalingen door gecertificeerde, Engelse native speakers
  • Altijd controle door een tweede taalkundige
Prijsindicator

Bereken hier direct de prijs!

Engels vertaalbureau f.a.x. Translations werkt voor:

Bekijk hier alle vertaalprojecten

Engels vertaalbureau met ruim 32 jaar ervaring

Ons vertaalbureau vertaalt snel, accuraat en met ruim 32 jaar ervaring. Niet voor niets hebben we gekozen voor de naam f.a.x.: fast, accurate, experienced. Onze Engelse native speakers staan voor je klaar om teksten in en van het Engels te vertalen. Of het nu gaat om beëdigde vertalingen, jaarverslagen, brieven, contracten of andere (web)teksten: wij kunnen de klus voor je klaren. 

Ontvang direct een offerte voor Engelse vertalingen

Wil je je teksten laten vertalen in of naar het Engels door ons Engelse vertaalbureau? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of bereken de prijs met onze prijsindicator. Wanneer je een offerte aanvraagt, ontvang je zeer snel een passende offerte van ons. 

Wat kost een Engelse vertaling?

Bij f.a.x. Translations gaan we altijd voor een langdurige en duurzame samenwerking. Dat heeft natuurlijk voordelen voor ons Engelse vertaalbureau, maar zeker ook voor jou als klant. Waar veel andere vertaalbureau's werken met een vaste prijs per woord, werken wij juist met een vast bedrag per uur. Laat je je Engelse vertalingen door ons verzorgen, dan bouwen wij een database voor je op. Dankzij deze database kunnen we woorden, zinnen en zinsdelen die we al eerder hebben vertaald sneller overnemen in nieuwe vertalingen. Uiteraard voorzien we ook deze automatische invullingen van een handmatige controle. Op die manier creëren we niet alleen consistentie in je vertalingen, maar is het vertaalwerk ook efficiënter. Kostentechnisch zorgt dit natuurlijk voor veel voordelen. Wil je een exacte prijs ontvangen van je Engelse vertaling? Vraag dan een offerte bij ons aan.

ISO 17100 gecertificeerde Engelse native speakers

Onze ISO 17100 gecertificeerde vertalers zijn in de meeste gevallen Engelse native speakers; niet alleen beheersen zij de taal ontzettend goed, maar ze begrijpen ook de cultuur, spreekwoorden, gezegden en gebruiken van het land. Of het nu gaat om Brits Engels of Amerikaans Engels, onze vertalers zorgen altijd voor de juiste tone of voice die jij wilt meegeven aan je teksten.  

Benieuwd naar hoe wij werken? Je leest het hier.

 Offerte aanvragen Opdracht plaatsen