Snelle, accurate en doeltreffende hulp bij vertalingen en internationale communicatie.

Vertaalbureau f.a.x. Translations vertaalt en tolkt al 35 jaar zoals jij het bedoelt!


Kiwa
  • Snelle levertijden
  • Vast aanspreekpunt
  • Alle talen


Vertaalbureau Engels


Deskundige en ervaren vertalers Engels

Een correcte, specifiek op de Engelstalige markt afgestemde vertaling van je teksten is doorslaggevend voor jouw zakelijke succes. Wil je daadwerkelijk werk maken van de vele kansen die de internationale markt jou biedt? Dan is het een absolute must om je teksten in het Engels te laten vertalen door een ervaren vertaalbureau met een uitgebreid internationaal netwerk. Vertaalbureau f.a.x. Translations b.v. is ISO 17100 gecertificeerd.

Engels vertaalbureau nodig? f.a.x. Translations!

  • Wij zijn een ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau
  • Ruim 35 jaar ervaringen met Engelse vertalingen
  • Vrijwel alle talen en vakgebieden, ook beëdigde vertalingen
  • Snel je persoonlijke offerte per e-mail

Prijsindicatie Engelse vertaling


Engels vertaalbureau met ruim 35 jaar ervaring

Ons vertaalbureau vertaalt snel, accuraat en met ruim 35 jaar ervaring. Niet voor niets hebben we gekozen voor de naam f.a.x.: fast, accurate, experienced. Onze Engelse native speakers staan voor je klaar om teksten deskundig in het Engels te vertalen. Of het nu gaat om beëdigde vertalingen, jaarverslagen, handleidingen, contracten, brochures of websites.

Wat kost een Engelse vertaling?

Bij f.a.x. Translations gaan we voor een langdurige en duurzame samenwerking. Zo leren we elkaar steeds beter kennen en bouwen wij een vertaaldatabase voor je op. Dankzij deze database kunnen we woorden, zinnen en zinsdelen die we al eerder hebben vertaald sneller (dus voordeliger) overnemen in nieuwe vertalingen en is natuurlijk ook goed voor de consistentie. 

Engelse native speakers

Wij werken uitsluitend met Engelse native speakers; niet alleen beheersen zij de taal ontzettend goed, maar ze begrijpen ook de cultuur, spreekwoorden, gezegden en gebruiken van het land. Of het nu gaat om Brits Engels of Amerikaans Engels, onze vertalers zorgen altijd voor de juiste tone of voice die jij wilt meegeven aan je teksten.  


Ontvang direct een offerte voor Engelse vertalingen

Wil je je teksten laten vertalen in het Engels en weten waar je aan toe bent qua prijs en levertijd?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Vul je gegevens zo volledig mogelijk in en je ontvangt dan snel jouw persoonlijke offerte per e-mail.

Offerte aanvragen


Benieuwd voor wie ons vertaalbureau o.a. werkt?

Onze projecten, ons werk