Snelle, accurate en doeltreffende hulp bij vertalingen en internationale communicatie.

Vertaalbureau f.a.x. Translations vertaalt en tolkt al 36 jaar zoals jij het bedoelt!


Kiwa
  • Snelle levertijden
  • Vast aanspreekpunt
  • Alle talen, ook beëdigd


Vertaalbureau Engels


Deskundige en ervaren vertalers Engels

Wij vertalen snel en vakkundig je teksten in het Engels, vanuit vrijwel alle talen. Voor nagenoeg elk vakgebied hebben wij deskundige en ervaren native speaker vertalers Engels.


Een tekst heeft een doel, en dat doel moet in de vertaling net zo helder zijn als in de brontekst. Per tekst bekijken we wat de beste werkwijze bij het vertalen is, want dat wordt mede bepaald door het doel en de aard van de tekst. Welke technologie kan er worden toegepast of juist niet? Zo streven we altijd naar een vertaling die voldoet aan de specifieke behoeften van onze klanten.


Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte. Ons ervaren team helpt je graag!

Engels vertaalbureau nodig? f.a.x. Translations!

  • Wij zijn een ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau
  • Ruim 35 jaar ervaring met Engelse vertalingen
  • Vrijwel alle talen en vakgebieden, ook beëdigde vertalingen

Prijsindicatie Engelse vertaling


Engels vertaalbureau met ruim 35 jaar ervaring

Ons vertaalbureau vertaalt snel, accuraat en met ruim 35 jaar ervaring. Niet voor niets hebben we gekozen voor de naam f.a.x.: fast, accurate, experienced. Onze Engelse native speakers staan voor je klaar om teksten deskundig in het Engels te vertalen. Of het nu gaat om beëdigde vertalingen, jaarverslagen, handleidingen, contracten, brochures of websites.

Wat kost een Engelse vertaling?

Bij f.a.x. Translations gaan we voor een langdurige en duurzame samenwerking. Zo leren we elkaar steeds beter kennen en bouwen wij een vertaaldatabase voor je op. Dankzij deze database kunnen we woorden, zinnen en zinsdelen die we al eerder hebben vertaald sneller (dus voordeliger) overnemen in nieuwe vertalingen en dat is natuurlijk ook goed voor de consistentie. 

Engelse native speakers

Wij werken uitsluitend met Engelse native speakers; niet alleen beheersen zij de taal ontzettend goed, maar ze begrijpen ook de cultuur, spreekwoorden, gezegden en gebruiken van het land. Of het nu gaat om Brits Engels of Amerikaans Engels, onze vertalers zorgen altijd voor de juiste tone of voice die jij wilt meegeven aan je teksten.  


Ontvang snel een offerte voor Engelse vertalingen

Wil je je teksten laten vertalen in het Engels en weten waar je aan toe bent qua prijs en levertijd?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Vul je gegevens zo volledig mogelijk in en je ontvangt dan snel de offerte per e-mail.

Offerte aanvragen


Benieuwd voor wie ons vertaalbureau o.a. werkt?

Onze projecten, ons werk