Snelle, accurate en doeltreffende hulp bij vertalingen en internationale communicatie.

Vertaalbureau f.a.x. Translations vertaalt en tolkt al 36 jaar zoals jij het bedoelt!

 

Kiwa
  • Snelle levertijden
  • Vast aanspreekpunt
  • Alle talen, ook beëdigd


Vertaalbureau Duits


Ervaren en deskundige vertalers Duits

Wij verzorgen vertalingen in het Duits vanuit vrijwel alle talen.  Wij hebben voor nagenoeg elk vakgebied deskundige en ervaren vertalers Duits beschikbaar.


Een tekst heeft een doel, en dat doel moet in de vertaling net zo helder zijn als in de brontekst. Per tekst bekijken we wat de beste werkwijze bij het vertalen is, want dat wordt mede bepaald door het doel en de aard van de tekst. Welke technologie kan er worden toegepast of juist niet? Zo streven we altijd naar een vertaling die voldoet aan de specifieke behoeften van onze klanten..


Het nr. 1 Duitse vertaalbureau

f.a.x. Translations staat voor fast, accurate en experienced. Met meer dan 35 jaar ervaring in het vertalen vanuit en naar het Duits, verzorgen we dagelijks vertalingen van o.a. jaarverslagen, brochures, contracten, handleidingen en websites. We staan hierbij voor onze kwaliteit; we zijn ISO 17100  gecertificeerd en onze Duitse native speaker vertalers zorgen keer op keer voor een snelle, topkwaliteit Duitse vertaling.


Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte. Ons ervaren team helpt je graag!

Vertaalbureau Duits nodig? Kies ook voor f.a.x. Translations!

  • Vertalingen door ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau
  • Vrijwel alle vakgebieden, ook beëdigde vertalingen
  • Ruim 35 jaar ervaringen met Duitse vertalingen
  • Snel een heldere offerte per e-mail

Prijsindicatie Duitse vertaling


Native speaker vertalers Duits

f.a.x. Translations is ISO 17100 gecertificeerd. Om gecertificeerd te blijven, is er jaarlijks een audit door Kiwa op verschillende kwaliteitseisen op het gebied van vertalingen en processen. Op die manier kunnen we garanderen dat ons vertaalbureau altijd streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit als het gaat om vertalingen naar of vanuit het Duits. 

Wij werken uitsluitend met native speaker vertalers Duits. Zij beheersen niet alleen de Duitse taal, maar begrijpen ook de cultuur, spreekwoorden, gezegden en gebruiken van het land en zorgen voor de juiste tone of voice.

Langdurige samenwerking loont

Bij f.a.x. Translations streven we altijd naar een langdurige, duurzame samenwerking. Dat heeft vele voordelen; we leren o.a. je voorkeuren en stijl steeds beter kennen en bouwen een database voor je op. Goed voor de consistentie, maar op die manier kunnen we ook  de vertalingen sneller leveren, omdat we woorden, zinnen en zinsdelen al eerder voor je hebben vertaald. Hier heb je als klant natuurlijk ook een financieel voordeel van.

Veilige en betrouwbare Duitse vertalingen

Als ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau Duits staat veiligheid en betrouwbaarheid hoog bij ons in het vaandel. Wij gaan zeer zorgvuldig met jouw informatie om. 


Snel een offerte ontvangen voor een Duitse vertaling

Wil je je teksten laten vertalen vanuit of naar het Duits en weten waar je aan toe bent qua prijs en levertijd? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen


Veelgestelde vragen over ons Duitse vertaalbureau

ISO 17100 is een certificering speciaal voor vertaaldiensten. Met dit certificaat laten wij zien dat onze Duitse vertalingen voldoen aan strenge eisen voor kwaliteit en stipte levering, maar bijvoorbeeld ook dat wij onze processen continue verbeteren.

Een beëdigde vertaling Duits is de vertaling van een officieel of juridisch document, zoals statuten, dagvaardigingen, trouwakten, diploma's en notariële akten. Een beëdigde Duitse vertaling kan alleen door een beëdigde vertaler worden gemaakt. Als Duits vertaalbureau kan f.a.x. Translations Duitse beëdigde vertalingen voor je verzorgen.

Als Duits vertaalbureau vertalen we dagelijks teksten vanuit of in het Duits. Dit kunnen verschillende soorten teksten zijn, waaronder websites, boeken, contractenjaarverslagenhandleidingen,  algemene voorwaarden, catalogi, brochures, folders, handboeken, certificaten en aktes.

Wanneer je door Duits vertaalbureau f.a.x. Translations een document in of vanuit het Duits laat vertalen, betaal je geen vast bedrag per woord, maar een vast bedrag per uur. Hierdoor krijg je van ons altijd een eerlijke prijs; doordat we met een database werken, kunnen we teksten vaak ontzettend efficiēnt vertalen. Hier heb je als klant natuurlijk voordeel van.

 

Benieuwd voor wie ons vertaalbureau o.a. werkt?

Onze projecten, ons werk