Offerte aanvragen

Prijs berekenen

Plaats een opdracht

MENU

Hoe wij werken

Wij houden van duidelijke taal, niet alleen in woord maar ook in daad. Daarom werken wij sinds 1988 aan de hand van ons motto: Fast, Accurate en eXperienced. Zodat jij altijd verzekerd bent van de snelste en kwalitatief beste oplossing.

Fast

Stuur ons een tekst en jij ontvangt per direct een ontvangstbevestiging. Vraag een offerte en per omgaande krijg je deze retour. Door onze enorme bak aan ervaring en omdat wij over eigen en een zeer uitgebreide database met professionele vertalers beschikken, kunnen wij bijna altijd snelle levertijden garanderen. Jouw eigen contactpersoon ontzorgt jou waar dat mogelijk is en zorgt ervoor dat jij als klant altijd op de hoogte bent van de voortgang met betrekking tot tijd, budget en doelen. 

Accurate

De goede dingen doen en de dingen goed doen.  

Een bekend gezegde dat de manier waarop wij werken kernachtig samenvat.

f.a.x. Translations is ISO 17001 gecertificeerd. Vertalingen worden uitsluitend uitgevoerd door professionele native speaker-vertalers die de taal, de gezegden, de cultuur en de specifieke gebruiken van het betreffende land tot in de puntjes beheersen. Wij zorgen gegarandeerd voor de beste kwaliteit en nemen de volledige verantwoordelijkheid op ons voor het door ons geleverde product door:

  • jouw gewenste vertalingen te laten controleren door een tweede taalkundige;
  • jou tijd en geld te besparen door de modernste bewezen technologieën in te zetten;
  • gebruik te maken van vertrouwde unieke databases en managementsystemen zodat we voor jou de meest geschikte vertaler, tolk of docent in kunnen zetten.

Wij hechten eraan jou tot in het kleinste detail te kunnen bedienen. Hierbij is het essentieel dat we jou goed leren kennen. Het is onze ervaring dat eerlijke en open onderlinge communicatie leidt tot grote tevredenheid. Heb je een uitdaging op het gebied van internationale communicatie? We helpen je graag bij de juiste oplossing!

 Offerte aanvragen 

eXperienced 

We houden van ons werk! Naast de lopende deadlines helpen we jou graag verder met jouw verzoek. We zorgen tegelijkertijd dat de vragen van vertalers worden beantwoord zodat ook zij binnen de aangegeven tijd zaken kunnen afronden.   

 

 

Onze vertalers zijn van alle markten thuis. Ze beheersen de aangegeven talen en zijn specialist binnen een bepaald gebied. Heb jij bepaalde terminologie die in jouw vakgebied essentieel is? De vertaler verdiept zich in jouw markt en expertise en doet zijn of haar uiterste best voor de beste vertaling. Zo zijn onze medewerkers door de wol geverfd en voeren ze jouw opdracht snel en nauwkeurig uit. Wil je de beste oplossing voor jouw project?

 Offerte aanvragen