We create works of art - with words!

Proven quality! f.a.x. Translations has been translating and interpreting in your language for 36 years.


Kiwa
  • Fast delivery times
  • Single point of contact
  • All languages


Jaarverslag vertalen


Juiste procedures en ervaren specialisten

Het vertalen van jaarverslagen is specialistisch werk en vergt specifieke economische, financiële en vaak ook fiscale kennis van de vertaler. Het is van essentieel belang dat de vertaling alle relevante informatie bevat en juist weergeeft.


Wij werken daarom volgens de ISO 17100 norm uitsluitend samen met deskundige native speaker vertalers. Met onze ruime ervaring op dit gebied kunnen wij jullie jaarverslag vertalen in en uit bijna elke taal. Voor de vertaling van je jaarverslag ben je bij ons aan het juiste adres en daar willen we je graag van overtuigen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Laat jouw jaarverslag vertalen door f.a.x. Translations

  • ISO 17100 gecertificeerd
  • Ruim 36 jaar ervaring met jaarverslagen vertalen
  • Vertalingen door ervaren native speakers
  • Extra controle door tweede taalkundige
  •  Snel een offerte in je mailbox

Prijsindicatie vertaling  jaarverslag


Jaarverslag vertalen

De prijs voor het vertalen van een jaarverslag kan variëren en hangt o.a. samen met de omvang en de taalcombinatie. Door onze moderne technologie is het mogelijk om bij veel herhaling in de tekst korting te geven op de vertaalopdracht. Benieuwd naar de prijs? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of bel ons voor advies.

Ervaren (in-house) vertalers

Onze in-house economische en financiële vertalers denken met jou mee. Wij zijn trots op onze grote verscheidenheid aan trouwe klanten in allerlei sectoren en hebben in de loop der jaren veel ervaring opgebouwd. We kennen onze klanten goed en weten daarom precies wat de juiste toon is en welke terminologie bij de klant wordt gebruikt.

Wanneer we een jaarverslag vertalen is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met het doel van de tekst; het beschikbaar stellen van de juiste informatie. Daarom besteden onze vertalers veel aandacht aan duidelijke formuleringen en een overzichtelijke opmaak.

Consistente vertaling van het jaarverslag

In een jaarverslag wordt specifieke, vaste terminologie gebezigd. Om dit ook in de vertaling te waarborgen, maken onze vertalers gebruik van de nieuwste technologie. Onze vertalers werken met innovatieve software die de consistentie van de vertaling waarborgt. Bij alle opdrachten stellen wij een terminologielijst op in de vorm van een vertaalgeheugen waar wij bij iedere volgende opdracht op terug kunnen vallen. Op die manier worden altijd dezelfde termen gebruikt, waardoor we bij het vertalen van het nieuwe jaarverslag alleen de nieuwe tekstdelen hoeven te vertalen, wat naast de consistentie gunstig is voor de tijd en kosten in jouw voordeel!


Laat f.a.x. Translations jouw jaarverslag vertalen

f.a.x. staat voor Fast, Accurate en eXperienced.

Benieuwd naar de prijs en levertijd voor de vertaling van jullie jaarverslag?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt deze snel per e-mail.

Offerte aanvragen


Wondering who our clients are?

Our projects, our work