f.a.x. Translations bietet Ihnen schnellen, akkuraten und zielsicheren Service, wenn es um Übersetzungen und internationale Kommunikation geht.

f.a.x. Translations ist bereits seit 36 Jahren Ihr zuverlässiger Partner für Übersetzungen und Dolmetscharbeiten.

Kiwa
  • Schnelle Lieferzeiten

  • Fester Ansprechpartner
  • Alle Sprachen

Rezensionen

Neugierig, was Kunden über uns denken? Lesen Sie hier die Bewertungen.

Posten Sie Ihre Bewertung hier:

5 / 5
Emanuel
Very very fast service. From first contact to translation in hand in the blink of an eye.
10/10
01-02-2024
5 / 5
Iris
FAX translations is altijd ontzettend snel met het leveren van vertalingen, zelfs als we er een last-minute verzoeken en staan ook open voor feedback en eventuele vragen die je hebt. En altijd vriendelijke en uitstekende service!
26-07-2023
5 / 5
Michel de Groot
Hebben handleiding in Deens laten vertalen. Prima samenwerking! Snel, meedenkend (terechte vraag over brontekst) en onze relatie in Denemarken was zeer tevreden. Kortom, ik kan fax van harte aanbevelen.
17-03-2023
5 / 5
Henk
Wij maken regelmatig gebruik van de diensten van dit geweldige bedrijf. Altijd een geweldige snelle service en perfecte vertalingen.
11-05-2022
5 / 5
FR van Sloten
Fantastische service. Snel; zelfs rond de Kerstdagen. Op het moment dat we een procedureel noodgeval hadden, stonden jullie meteen klaar om ons uit te brand te helpen. Top. Een aanrader voor iedereen
22-02-2022
5 / 5
Nadia Sadok
Uitstekende service! Vriendelijke medewerkers, zeer bekwaam en uiterst snelle reactie. Opdracht gegeven in twee verschillende talen en de dag erna was de vertaling al op de post. Ik kan f.ax. translations iedereen aanraden!
29-09-2021
5 / 5
Albert-Jan
Goede service en een compliment voor de zeer snelle reactietijd en afhandeling van onze aanvraag!
18-05-2021
5 / 5
Marketing UNIS Group
This was a very good Swedish translation work and a good level of Swedish. Sometimes in the translation work I can hear either the Dutch or English behind the Swedish translation, but this text was just a perfect well running Swedish. To be honest, I couldn’t have done it myself this well. And she is doing both our Finnish and Swedish translations and on that high level. Pretty talented. Thanks.
15-04-2021
5 / 5
Jeroen Koekoek
Professional en vlot, zowel de tijd voor het opstellen van een offerte alsook de om teksten te vertalen. Afgelopen vrijdag spoedklus gegeven voor een Nederlands document van 9 pagina's en is maandagmiddag al volledig vertaald in het Engels. Top !
15-02-2021
4 / 5
Sofie Vandecasteele
Heel vlotte aanpak en respons. In een dag tijd onmiddellijk de nodige vertaling ontvangen. Knap werk, doe zo verder met jullie dienstverlening :)!
04-02-2021
5 / 5
Jan Johan ten Have
f.a.x. Translations vertaalde snel een goed mijn commercieel document van het Nederlands in het Duits. Na offerte bleek dat - door mijn fout - er enkele korte tekstdelen waren weggevallen. Ik verzocht deze als extra erbij te vertalen en dit deed f.a.x. voor de afgesproken prijs. Heel netjes, een zeer positieve eerste ervaring!
21-01-2021
5 / 5
Caroline
Via een collega kennis gemaakt met fax-translations. Ik ben erg tevreden. De snelheid waarmee ik een offerte ontving, de geoffreerde kosten zelf en de snelheid waarmee ik de vertaling ontving hebben mij zeer positief verrast. De vertaling is ook keurig in het eigen documemt gemaakt en ook erg netjes vertaald. Een echte aanrader, ik weet ze de volgende keer zeker weer te vinden.
05-01-2021
5 / 5
Jeroen Lensen
f.a.x. Translations heeft onlangs naar volle tevredenheid 5 e-learningmodules naar het Engels en Duits vertaald voor een energieleverancier die klant van mij is. De ondersteuning en het meedenken vanuit hen heb ik als zeer prettig ervaren. We werkten met xliff-exportbestanden vanuit het e-learningontwikkelprogramma Rise die na de vertaling weer geïmporteerd konden worden. Verder voordeel is dat je een lijst met vakjargon kan aanleveren in het Nederlands, Engels en Duits. Daarmee voorkom je dat vakjargon niet 'raar' vertaald wordt. De vertalingen werden op het afgesproken tijdstip opgeleverd en waren van goede kwaliteit.
30-01-2020
5 / 5
Linda Ruiters
Vriendelijk, op tijd en prima prijs. Bedankt voor de goede service!
07-01-2020
5 / 5
Paul Bakker, Wagenborgen
F.a.x. translations levert al vele jaren uitstekende service voor ons. Daarnaast kunnen ze op korte termijn snel en accuraat spoed aanvragen afhandelen. Dit wordt zeer gewaardeerd.
04-11-2019
5 / 5
Mark Gooskens
We laten frequent delen van onze applicatie vertalen in 7 talen. f.a.x. Translations komt altijd zijn afspraken na en hun kwaliteit is hoog. Ik kan ze van harte aanbevelen.
23-05-2019
5 / 5
B. Luigjes, Systemair
Regelmatig vragen we f.a.x. Translations om teksten voor onze brochures en handleidingen te vertalen. Dat doen zij snel én nauwkeurig. Ook spreekt de persoonlijke aanpak ons erg aan. Als we weer iets moeten laten vertalen, vragen we f.a.x. Translations zeker weer!
01-05-2019
5 / 5
Martin Poelhorst
Sinds een paar jaar laten wij onze commerciële en technische documentatie vertalen door F.a.x. Translations. Dit gaat naar volle tevredenheid. Het team van F.a.x. reageert altijd vlot en de geleverde kwaliteit is uitstekend. Een prima partner!
29-04-2019
5 / 5
Karina Pool
Sinds een paar maanden werk ik samen met Hans en f.a.x. Translations voor Waddenzee Werelderfgoed en hier heb ik alleen maar positieve berichten over. Het contact is prettig, snel en de kwaliteit van de vertaalde teksten is heel goed. Zelfs in het weekend een keer contact gehad bij een spoedje. Al is dat misschien niet iets wat ze groot aan de klok willen hangen :-) Kortom: samenwerken met f.a.x. translations is wat mij betreft een aanrader!
27-03-2019
5 / 5
Erik Steenkist
Al jaren werken wij voor de vertaling van technische artikelen naar tevredenheid samen met f.a.x. Translations. Ondanks het feit dat we elkaar nooit face to face gesproken hebben, is een goed contact per mail en telefoon en uiteraard de kwaliteit van het geleverde werk voldoende voor een langjarig vertrouwen in hun dienstverlening.
18-12-2018
5 / 5
Thea Sanstra
Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en communicatie met F.A.X. Translations. Zij doen al jaren naar volle tevredenheid vertaalwerk voor ons.
02-11-2018
5 / 5
Ivo Sterken
f.a.x. Translations doet voor ons diverse vertaal opdrachten in diverse talen. In de 6 jaar dat wij samenwerken met f.a.x.. Translations hebben we nooit commentaar ontvangen over vertalingen , ondanks dat wij in een vrij specifieke vakgebied werkzaam zijn . Er wordt altijd duidelijk en helder gecommuniceerd.
27-09-2018
5 / 5
Secretariaat NNZ
f.a.x. Translations heeft bij diverse opdrachten uitstekend werk geleverd: professioneel, accuraat en snel! Ze komen altijd hun afspraken na.
11-09-2018
5 / 5
Levi
Super leuk bedrijf en het werk is top!
11-09-2018