Offerte aanvragen

Prijs berekenen

Plaats een opdracht

MENU

Recensies

 Benieuwd wat klanten van ons vinden? Lees hier de recensies. 

Plaats uw recensie hier:

 

Lees onze reviews

Gemiddeld: 4,95 van 5 op basis van 20 gebruikersrecensies


 Geschreven door Henk, 11-05-2022 15:43
We maken regelmatig gebruik van de diensten van dit geweldige bedrijf. Altijd een geweldige snelle service en perfecte vertalingen

 Geschreven door FR van Sloten, 22-02-2022 13:18
Fantastische service. Snel; zelfs rond de Kerstdagen. Op het moment dat we een procedureel noodgeval hadden, stonden jullie meteen klaar om ons uit te brand te helpen. Top. Een aanrader voor iedereen

 Geschreven door Nadia Sadok, 29-09-2021 12:00
Uitstekende service! Vriendelijke medewerkers, zeer bekwaam en uiterst snelle reactie. Opdracht gegeven in twee verschillende talen en de dag erna was de vertaling al op de post. Ik kan f.ax. translations iedereen aanraden!

 Geschreven door Albert-Jan, 18-05-2021 12:06
Goede service en een compliment voor de zeer snelle reactietijd en afhandeling van onze aanvraag!

 Geschreven door Marketing UNIS Group, 15-04-2021 11:08
This was a very good Swedish translation work and a good level of Swedish. Sometimes in the translation work I can hear either the Dutch or English behind the Swedish translation, but this text was just a perfect well running Swedish. To be honest, I couldn’t have done it myself this well. And she is doing both our Finnish and Swedish translations and on that high level. Pretty talented. Thanks.

 Geschreven door Jeroen Koekoek, 15-02-2021 16:19
Professional en vlot, zowel de tijd voor het opstellen van een offerte alsook de om teksten te vertalen. Afgelopen vrijdag spoedklus gegeven voor een Nederlands document van 9 pagina's en is maandagmiddag al volledig vertaald in het Engels. Top !

 Geschreven door Sofie Vandecasteele, 04-02-2021 12:19
Heel vlotte aanpak en respons. In een dag tijd onmiddellijk de nodige vertaling ontvangen. Knap werk, doe zo verder met jullie dienstverlening :)!

 Geschreven door Jan Johan ten Have, 21-01-2021 12:57
f.a.x. Translations vertaalde snel een goed mijn commercieel document van het Nederlands in het Duits. Na offerte bleek dat - door mijn fout - er enkele korte tekstdelen waren weggevallen. Ik verzocht deze als extra erbij te vertalen en dit deed f.a.x. voor de afgesproken prijs. Heel netjes, een zeer positieve eerste ervaring!

 Geschreven door Caroline, 05-01-2021 13:05
Via een collega kennis gemaakt met fax-translations. Ik ben erg tevreden. De snelheid waarmee ik een offerte ontving, de geoffreerde kosten zelf en de snelheid waarmee ik de vertaling ontving hebben mij zeer positief verrast. De vertaling is ook keurig in het eigen documemt gemaakt en ook erg netjes vertaald. Een echte aanrader, ik weet ze de volgende keer zeker weer te vinden.

 Geschreven door Jeroen Lensen, 30-01-2020 10:14
f.a.x. Translations heeft onlangs naar volle tevredenheid 5 e-learningmodules naar het Engels en Duits vertaald voor een energieleverancier die klant van mij is. De ondersteuning en het meedenken vanuit hen heb ik als zeer prettig ervaren. We werkten met xliff-exportbestanden vanuit het e-learningontwikkelprogramma Rise die na de vertaling weer geïmporteerd konden worden. Verder voordeel is dat je een lijst met vakjargon kan aanleveren in het Nederlands, Engels en Duits. Daarmee voorkom je dat vakjargon niet 'raar' vertaald wordt. De vertalingen werden op het afgesproken tijdstip opgeleverd en waren van goede kwaliteit.