Offerte aanvragen

Prijs berekenen

Plaats een opdracht

MENU

Website vertalen en SEO

Springplank voor internationaal succes

Je hebt internationale aspiraties en wilt je website vertalen naar één of meerdere talen. Om de wereld te laten weten dat je iets moois te bieden hebt is het van belang dat jouw potentiële klant zich aangetrokken voelt door je boodschap. Om dit te bereiken is alleen je website te vertalen niet voldoende. Om jouw bedrijf vindbaar te maken is het noodzakelijk dat de vertaalde website ook de termen bevat waarmee jouw potentiële klanten zoeken. Met een uitgekiende SEO zorgen wij dat jouw website goed te vinden is door de juiste doelgroep. Samen zorgen we voor een boodschap die raakt. Zodat jij de enige logische optie wordt en klanten graag met jou in zee gaan. Wij gaan voor jouw succes, jouw internationale doelen zijn de onze. Wil jij een partner die jouw website vertaalt op de correcte en juiste manier en daarmee jouw kansen op internationaal succes vergroot?

Ja, ik wil dat jullie mijn website vertalen! 

Waarom laat je je website vertalen door f.a.x. Translations?

  • ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau voor website vertalingen
  • Snel een offerte of prijsindicatie
  • Meer dan 30 jaar ervaring met het vertalen van websites en webteksten
Prijsindicator

Bereken hier direct de prijs!

Verbetering internationale vindbaarheid

Je hebt een website in een vreemde taal, maar je klanten weten je niet te vinden. Hierdoor stagneert je internationale groei. Samen met jou kijken we naar de boodschap van jouw website en onderzoeken we de mogelijkheden tot verbetering van de juiste zoektermen. Met gerichte aanpassingen in je zoektermen verhogen we je vindbaarheid, zodat jouw klanten van je bestaan afweten en graag zaken met je doen. 

Offerte aanvragen Opdracht plaatsen

Technische oplossingen

Om efficiënt te werken en kosten te besparen bieden we diverse oplossingen op maat. Zo is het niet nodig om een wirwar aan contacten te onderhouden met vertalers, webbouwers en andere partijen.

Laat ons je website vertalen

Of jouw website nu is opgebouwd in html, xml, php, asp, flash of cms (zoals bijvoorbeeld Wordpress of Magento), wij ontzorgen je in het vertalen, zodat jij je weer bezig kunt houden met andere belangrijke zaken. We kunnen niet alleen je website vertalen, maar we kunnen je ook ontzorgen op het gebied van contracten, brochures, brieven en andere belangrijke documenten.

Websites vertalen met ISO 17100 zekerheid

Wij zijn ISO 17100 gecertificeerd. Deze certificering garandeert dat we jouw website vertalen met uiterste zorg voor de kwaliteit van de vertaling, de veiligheidseisen voor het verwerken van gegevens en het optimaliseren van de vertaalprocessen. Zo werken we met een database, specifiek voor je organisatie of voor een een branche. Zo zorgen we voor consistentie in vertalingen en werken we efficiënter. Dit economische voordeel komt jou natuurlijk ten goede, omdat we op uurbasis werken met onze vertaaldiensten.

Website vertalen in iedere taal die je maar wenst

Als allround vertaalbureau kunnen we je website en webteksten vertalen in iedere taal die je maar wenst. Zo zijn we o.a. gespecialiseerd in:

 

Offerte aanvragen Opdracht plaatsen

Veelgestelde vragen over websites vertalen

Websites vertalen

Wat kost het om een website te vertalen?

Wat houdt het ISO 17100 certificaat voor website vertalingen in?