Snelle, accurate en doeltreffende hulp bij vertalingen en internationale communicatie.

Vertaalbureau f.a.x. Translations vertaalt en tolkt al 36 jaar zoals jij het bedoelt!

Kiwa
  • Snelle levertijden
  • Vast aanspreekpunt
  • Alle talen, ook beëdigd


Kwalitatief hoogwaardige Nederlands-Zweedse vertalingen bij f.a.x. Translations


De kracht van een accurate Nederlands-Zweedse vertaling

Ben je op zoek naar een vertaalpartner die jouw Nederlandse tekst moeiteloos omzet naar het Zweeds? Een partner die de fijnste nuances van de boodschap zonder compromissen behoudt? Zoek niet verder dan f.a.x. Translations.


Een zorgvuldige vertaling van het Nederlands naar het Zweeds is cruciaal voor jouw succes op de Zweedse markt. Met onze ruime ervaring in vertalen en een uitgebreid netwerk in Scandinavië, verzekeren wij dat jouw boodschap, ook in het Zweeds, overkomt zoals jij het bedoelt.


Vertaalbureau f.a.x. Translations is ISO 17100 gecertificeerd, wat betekent dat we altijd streven naar een efficiënt vertaalproces met zowel snelheid als precisie als speerpunten. Hierbij maken we gebruik van geavanceerde technologieën zoals AI en machine learning, waardoor we je nog sneller van dienst kunnen zijn.


Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden die ons vertaalbureau te bieden heeft voor Nederlands-Zweedse vertalingen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Waarom kiezen voor f.a.x. Translations voor Nederlands-Zweedse vertalingen? Hierom!

  • Al 36 jaar ervaring in Nederlands-Zweedse vertalingen
  • ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau voor Zweedse vertalingen
  • We vertalen in vrijwel elk denkbaar vakgebied 
  • Ook beëdigde vertalingen
  • Je ontvangt snel een offerte per e-mail

Vraag een prijsindicatie aan

f.a.x. Translations voor Nederlands-Zweedse vertalingen: dit is waar wij voor staan

f.a.x. Translations heeft een glashelder doel: snel en nauwkeurig vertalen voor onze klanten. Daarom dragen wij de naam f.a.x.: Fast, Accurate en eXperienced. We werken uitsluitend met moedertaalsprekers van het Zweeds om te waarborgen dat vertalingen de boodschap behouden en van topkwaliteit zijn.

We vertalen in een breed scala aan vakgebieden en kunnen verschillende soorten documenten voor je omzetten, zoals jaarverslagen, handleidingen, brochures, contracten of webpagina's. Ook voor beëdigde vertalingen kun je bij ons terecht.


Moedertaalsprekers van het Zweeds

Een tekst naar het Zweeds vertalen gaat verder dan een letterlijke omzetting van de tekst. Hoewel AI en machine learning handige hulpmiddelen zijn, ontbreekt het hen aan de diepgaande controle van een Zweedse moedertaalspreker. Bij f.a.x. Translations vind je de perfecte combinatie. Wij waarborgen dat de subtiele nuances en culturele context van de oorspronkelijke tekst behouden blijven.

Vraag een offerte aan voor Nederlands-Zweedse vertalingen

Wil je jouw Nederlandse teksten door ons naar het Zweeds laten vertalen? We zijn er om je te helpen met een offerte, prijsindicatie of de snelste manier om te starten: het plaatsen van een opdracht.

Offerte aanvragen

Benieuwd voor wie ons vertaalbureau o.a. werkt?

Onze projecten, ons werk