Snelle, accurate en doeltreffende hulp bij vertalingen en internationale communicatie.

Vertaalbureau f.a.x. Translations vertaalt en tolkt al 36 jaar zoals jij het bedoelt!


Kiwa
  • Snelle levertijden
  • Vast aanspreekpunt
  • Alle talen, ook beëdigd


Topkwaliteit Nederlands-Noorse vertalingen bij f.a.x. Translations


De kracht van een accurate Nederlands-Noorse Vertaling

Ben je op zoek naar een vertaalpartner die jouw Nederlandse tekst zonder enige moeite naar het Noors vertaalt? Waarbij de nuances, boodschap en beoogde betekenis feilloos behouden blijven? Dan hoef je niet verder te zoeken dan f.a.x. Translations.


Een zorgvuldige vertaling van het Nederlands naar het Noors is van essentieel belang voor jouw succes op de Noorse markt. Met onze ruime ervaring in vertalen en een uitgebreid netwerk in heel Scandinavië, zorgen wij ervoor dat jouw boodschap, ook in het Noors, de gewenste impact heeft.


Vertaalbureau f.a.x. Translations is ISO 17100 gecertificeerd, wat betekent dat we altijd streven naar een efficiënt vertaalproces met zowel snelheid als precisie in het oog. Hierbij maken we gebruik van geavanceerde technologieën, waaronder AI en machine learning, om je nog sneller van dienst te kunnen zijn.


Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden die ons vertaalbureau biedt voor Nederlands-Noorse vertalingen? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.


Redenen om voor f.a.x. Translations te kiezen bij Nederlands-Noorse vertalingen

  • Meer dan 36 jaar ervaring in Nederlands-Noorse vertalingen
  • ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau voor Noorse vertalingen
  • We vertalen in praktisch elk vakgebied 
  • Ook beëdigde vertalingen
  • Je ontvangt snel een offerte per e-mail

Vraag een prijsindicatie aan


f.a.x. Translations voor Nederlands-Noorse vertalingen: dit is waar wij voor staan

f.a.x. Translations heeft een duidelijk doel voor ogen: snel en nauwkeurig vertalen voor onze klanten. Daarom heet ons bedrijf dan ook f.a.x.: Fast, Accurate, en eXperienced. Voor Noorse vertalingen werken we uitsluitend met moedertaalsprekers van het Noors om ervoor te zorgen dat vertalingen de context behouden en van topkwaliteit zijn.

We vertalen in een breed scala aan vakgebieden en kunnen diverse soorten documenten voor je vertalen, zoals jaarverslagen, handleidingen, brochures, contracten of webpagina's. Ook voor beëdigde vertalingen ben je bij ons aan het juiste adres.


Noorse moedertaalsprekers

Een goede vertaling naar het Noors gaat verder dan een letterlijke omzetting van de tekst. Hoewel AI en machine learning handige hulpmiddelen zijn, ontbreekt het hen aan de grondige beoordeling door een Noorse moedertaalspreker. Bij f.a.x. Translations vind je de ideale combinatie. We zorgen ervoor dat de subtiliteiten en culturele context van de originele tekst behouden blijven.

Vraag snel een offerte aan voor Nederlands-Noorse vertalingen

Wil je jouw Nederlandse teksten door ons laten vertalen naar het Noors? We staan klaar om je te helpen met een offerte, prijsindicatie of de snelste manier om van start te gaan: een opdracht.

Offerte aanvragen


Benieuwd voor wie ons vertaalbureau o.a. werkt?

Onze projecten, ons werk