Snelle, accurate en doeltreffende hulp bij vertalingen en internationale communicatie.

Vertaalbureau f.a.x. Translations vertaalt en tolkt al 36 jaar zoals jij het bedoelt!


Kiwa
  • Snelle levertijden
  • Vast aanspreekpunt
  • Alle talen, ook beëdigd


f.a.x. Translations is jouw beste keuze voor Nederlands-Finse vertalingen


De impact van een correcte Nederlands-Finse vertaling

Ben je op zoek naar een vertaalbureau dat jouw Nederlandse tekst feilloos kan omzetten naar het Fins? Waarbij de context, de boodschap en intentie perfect behouden blijft? Dan ben je op zoek naar f.a.x. Translations.


Een zorgvuldige vertaling van het Nederlands naar het Fins is cruciaal voor het succes op de Finse markt. Met onze ruime ervaring in vertalen en een uitgebreid netwerk in heel Scandinavië zorgen wij ervoor dat jouw tekst, ook in het Fins, bereikt waar hij voor geschreven is. 


Vertaalbureau f.a.x. Translations is ISO 17100 gecertificeerd. Dat betekent dat we altijd streven naar een goed gestroomlijnd vertaalproces, waarbij we zowel de snelheid als de accuraatheid van de Nederlands-Finse vertaling kunnen garanderen. Hierbij gaan we natuurlijk met onze tijd mee: waar mogelijk maken wij gebruik van AI en machine learning technologieën om je nog sneller van dienst te kunnen zijn. 


Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van ons vertaalbureau voor Nederlands-Finse vertalingen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. 


Waarom kies je voor f.a.x. Translations voor Nederlands-Finse vertalingen? Daarom!

  • Meer dan 36 jaar ervaring met Nederlands-Finse vertalingen
  • ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau voor Finse vertalingen
  • We vertalen voor vrijwel ieder vakgebied, inclusief beëdigde vertalingen
  • Je ontvangt snel een offerte per e-mail

Vraag een prijsindicatie aan


f.a.x. Translations voor Nederlands-Finse vertalingen: hier staan wij voor

f.a.x. Translations heeft een duidelijke missie: snel een accuraat vertalingen leveren aan haar klanten. Niet voor niets is onze bedrijfsnaam f.a.x.: Fast, Accurate en eXperienced. We werken uitsluitend met native speakers van de Finse taal, om te waarborgen dat vertalingen écht de context behouden en zo van topkwaliteit zijn.

We vertalen in vrijwel elk vakgebied en kunnen verschillende documenten voor je vertalen. Denk bijvoorbeeld aan jaarverslagen, handleidingen, brochures, contracten of webpagina's. Ook voor beëdigde vertalingen ben je bij ons aan het juiste adres. 


Native Finse vertalers

Een tekst goed vertalen naar het Fins is meer dan een letterlijke vertaling van de tekst. AI en machine learning zijn handige hulpmiddelen, maar missen de grondige controle door een Finse native speaker. Bij f.a.x. Translations vind je dan ook de gulden combinatie. Wij zorgen ervoor dat de subtiele nuances en culturele context van de originele tekst behouden blijven.

Ontvang snel een offerte voor Nederlands-Finse vertalingen

Wil je je Nederlandse tekst door ons laten vertalen naar het Fins? We helpen je graag met een offerte, prijsindicatie of de snelste manier: een opdracht.

Offerte aanvragen


Benieuwd voor wie ons vertaalbureau o.a. werkt?

Onze projecten, ons werk