Snelle, accurate en doeltreffende hulp bij vertalingen en internationale communicatie.

Vertaalbureau f.a.x. Translations vertaalt en tolkt al 36 jaar zoals jij het bedoelt!

Kiwa
  • Snelle levertijden
  • Vast aanspreekpunt
  • Alle talen, ook beëdigd


Topkwaliteit Fins-Nederlandse vertalingen bij vertaalbureau f.a.x. Translations


Efficiënte en effectieve Fins-Nederlandse vertalingen

Ben je op zoek naar topkwaliteit vertalingen vanuit het Fins naar het Nederlands, dan moet je bij f.a.x. Translations zijn.


Een tekst goed vertalen is meer dan een vertaling woord-voor-woord. De vertaling moet lekker lopen, de originele betekenis moet behouden blijven, de tone-of-voice moet kloppen en de vertaling moet consistent zijn. Bij f.a.x. Translations hebben we veel ervaring en kennis van het vertalen van Fins in het Nederlands.


Ons vertaalbureau is ISO 17100-gecertificeerd. Dat betekent dat we voldoen aan strenge eisen voor kwaliteit en stipte levering, maar bijvoorbeeld ook dat we onze processen continu verbeteren. Eén van die verbeteringen is het gebruik van AI en machine learning voor het vertalen van onze teksten. Door de introductie van AI in onze vertaaldiensten kunnen we onze klanten nog efficiënter van dienst zijn. De combinatie met een ervaren vertaalbureau zorgt ervoor dat je vertalingen keer op keer betrouwbaar en nauwkeurig zijn, met het (financiële) voordeel van snelheid. Zo kunnen wij jouw Fins-Nederlandse vertalingen goedkoper aanbieden dan onze concurrent.


Ben je benieuwd naar de andere voordelen van f.a.x. Translations of wil je direct een offerte aanvragen voor Fins-Nederlandse vertalingen? Neem dan contact met ons op! Via onze website vraag je eenvoudig en snel een offerte aan. We staan graag voor je klaar.

Waarom kies je voor f.a.x. Translations voor Fins-Nederlandse vertalingen?

  • Meer dan 36 jaar ervaring met Fins-Nederlandse vertalingen
  • Vertaalbureau met ISO 17100-certificering 
  • Expertise in bijna alle vakgebieden 
  • Ook beëdigde vertalingen
  • Ontvang snel een offerte via e-mail

Offerte aanvragen

Jouw tekst perfect laten vertalen van Fins naar Nederlands

Onze bedrijfsnaam f.a.x. Translations staat voor Fast, Accurate en eXperienced. Deze drie kernwaarden omschrijven ons vertaalbureau. Wij leveren onze vertalingen snel en goed. Dit doen we met al meer dan 35 jaar ervaring.

De teksten die we vertalen zijn heel divers! Je kunt bij f.a.x. Translations terecht voor Fins-Nederlandse vertalingen van jaarverslagen, handleidingen, brochures, contracten, webpagina's en meer. Tevens bieden we beëdigde vertalingen aan. Dat betekent dat je ook voor officiële en juridische documenten kunt vertrouwen op f.a.x. Translations.


Fins-Nederlandse vertalingen van native speakers

Wil je een tekst laten vertalen vanuit het Fins naar het Nederlands, dan volstaat een letterlijke woord-voor-woord vertaling niet. Om echt zakelijk succes in binnen- en buitenland te boeken, is het van groot belang dat je de juiste vakterminologie en tone-of-voice gebruikt. Daarom werkt f.a.x. Translations uitsluitend met native speakers, vertalers die de doeltaal als moedertaal hebben. Daardoor kunnen we verzekeren dat jouw Nederlandse vertalingen een perfecte afspiegeling zijn van het Finse origineel, inclusief de nuances en culturele context van de tekst.

Snel een offerte voor een Fins-Nederlandse vertaling?

Heb je een Finse tekst die je naar het Nederlands wilt laten vertalen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan. Vul je gegevens zo volledig mogelijk in en ontvang snel jouw persoonlijke offerte via e-mail.

Offerte aanvragen

Benieuwd voor wie ons vertaalbureau o.a. werkt?

Onze projecten, ons werk