Snelle, accurate en doeltreffende hulp bij vertalingen en internationale communicatie.

Vertaalbureau f.a.x. Translations vertaalt en tolkt al 36 jaar zoals jij het bedoelt!

Kiwa
  • Snelle levertijden
  • Vast aanspreekpunt
  • Alle talen, ook beëdigd


Professionele Engels-Zweedse vertalingen bij f.a.x. Translations


Ontdek de waarde van nauwkeurige Engels-Zweedse vertalingen

Heb je hoogwaardige vertalingen nodig van Engels naar Zweeds? Vertrouw op de expertise van f.a.x. Translations.


Een nauwkeurige Engels-Zweedse vertaling is van cruciaal belang voor jouw zakelijk succes op de internationale markt. Bij f.a.x. Translations begrijpen we dit volledig. Met meer dan 35 jaar ervaring garanderen we dat jouw teksten vertalen zoals jij het bedoelt.


Als ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau streven we naar topkwaliteit en precisie. Maar we kijken ook naar de toekomst. We integreren de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van AI en machine learning om jou efficiënter van dienst te zijn. Bij f.a.x. Translations bieden we de ideale balans: de snelheid en effectiviteit van moderne technologie, samengevoegd met de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid die enkel een ervaren vertaalbureau kan bieden.


Wil je meer ontdekken of een vrijblijvende offerte aanvragen voor Engels-Zweedse vertalingen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Je kunt een offerte aanvragen, een opdracht indienen of een prijsindicatie opvragen. We staan voor je klaar!

Waarom kiezen voor f.a.x. Translations voor Engels-Zweedse vertalingen?

  • Meer dan 36 jaar ervaring met Engels-Zweedse vertalingen
  • Vertaalbureau met ISO 17100-certificering
  • Expertise in bijna alle vakgebieden 
  • Ook beëdigde vertalingen
  • Ontvang snel een offerte via e-mail

Vraag een prijsindicatie aan

Behoefte aan Engels-Zweedse vertalingen? Kies voor vertaalbureau f.a.x. Translations

f.a.x. Translations staat voor Fast, Accurate en eXperienced. Deze drie kernwaarden vormen de basis van ons vertaalbureau. Onze ervaren moedertaalsprekers leveren keer op keer snelle en nauwkeurige vertalingen van topkwaliteit.

Of je nu jaarverslagen, handleidingen, brochures, contracten of webpagina's moet vertalen, bij ons vind je vrijwel alles onder één dak. We bieden tevens beëdigde vertalingen aan. Dus ook voor officiële en juridische documenten kun je vertrouwen op f.a.x. Translations.


Moedertaalsprekers Zweeds

Op zoek naar een vertaling van Engels naar Zweeds? Een letterlijke woord-voor-woord vertaling volstaat vaak niet. Het juiste gebruik van vakterminologie en de juiste toon zijn van essentieel belang. Daarom werkt f.a.x. Translations uitsluitend met Zweedse moedertaalsprekers voor Engels-Zweedse vertalingen. Zo verzekeren we dat jouw Engels-Zweedse vertalingen nauwkeurig de nuances en culturele context van de oorspronkelijke tekst weergeven.

Snel een offerte voor een Engels-Zweedse vertaling?

Heb je een Engelse tekst die je naar het Zweeds wilt laten vertalen?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan. Vul je gegevens zo volledig mogelijk in en ontvang snel jouw persoonlijke offerte via e-mail.

Offerte aanvragen

Benieuwd voor wie ons vertaalbureau o.a. werkt?

Onze projecten, ons werk