Snelle, accurate en doeltreffende hulp bij vertalingen en internationale communicatie.

Vertaalbureau f.a.x. Translations vertaalt en tolkt al 36 jaar zoals jij het bedoelt!

Kiwa
  • Snelle levertijden
  • Vast aanspreekpunt
  • Alle talen, ook beëdigd


Professionele Engels-Noorse vertalingen bij f.a.x. Translations


Ontdek de waarde van nauwkeurige Engels-Noorse vertalingen

Heb je hoogwaardige vertalingen nodig van Engels naar Noors? Vertrouw op de expertise van f.a.x. Translations.


Een nauwkeurige Engels-Noorse vertaling is van essentieel belang voor jouw zakelijke succes op de internationale markt. Bij f.a.x. Translations begrijpen we dit als geen ander. Met meer dan 35 jaar ervaring garanderen we dat jouw teksten worden vertaald zoals jij het bedoelt!


Als een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau streven we naar topkwaliteit en precisie. Maar we richten onze blik ook op de toekomst. We integreren de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van AI en machine learning om jou op een efficiëntere manier van dienst te zijn. Bij f.a.x. Translations bieden we de perfecte balans: de snelheid en doeltreffendheid van moderne technologie, gecombineerd met de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid die alleen een ervaren vertaalbureau kan bieden.


Wil je meer ontdekken of een vrijblijvende offerte aanvragen voor Engels-Noorse vertalingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt een offerte aanvragen, een opdracht indienen of een prijsindicatie opvragen. We staan voor je klaar!


Waarom kiezen voor f.a.x. Translations voor Engels-Noorse vertalingen?

  • Meer dan 36 jaar ervaring met Engels-Noorse vertalingen
  • Vertaalbureau met ISO 17100-certificering
  • Expertise in bijna alle vakgebieden 
  • Ook beëdigde vertalingen
  • Ontvang snel een offerte via e-mail

Vraag prijsindicatie aan


Behoefte aan Engels-Noorse vertalingen? Kies voor vertaalbureau f.a.x. Translations

f.a.x. Translations staat voor Fast, Accurate en eXperienced. Deze drie kernwaarden vormen de basis van ons vertaalbureau. Onze ervaren moedertaalsprekers leveren steevast snelle en nauwkeurige vertalingen van uitstekende kwaliteit.

Of je nu jaarverslagen, handleidingen, brochures, contracten of webpagina's moet vertalen, bij ons vind je alles onder één dak. We bieden tevens beëdigde vertalingen aan. Dus ook voor officiële en juridische documenten kun je vertrouwen op f.a.x. Translations.


Moedertaalsprekers Noors

Op zoek naar een vertaling van Engels naar Noors? Een letterlijke woord-voor-woord vertaling volstaat vaak niet. Het juiste gebruik van vakterminologie en de juiste toon zijn van essentieel belang. Daarom werkt f.a.x. Translations uitsluitend met Noorse moedertaalsprekers voor Engels-Noorse vertalingen. Hierdoor waarborgen we dat jouw Engels-Noorse vertalingen nauwkeurig de nuances en culturele context van de oorspronkelijke tekst weergeven.

Snel een offerte voor een Engels-Noorse vertaling?

Heb je een Engelse tekst die je naar het Noors wilt laten vertalen?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan. Vul je gegevens zo volledig mogelijk in en ontvang snel jouw persoonlijke offerte via e-mail.

Vraag een offerte aan

Benieuwd voor wie ons vertaalbureau o.a. werkt?

Onze projecten, ons werk