Snelle, accurate en doeltreffende hulp bij vertalingen en internationale communicatie.

Vertaalbureau f.a.x. Translations vertaalt en tolkt al 36 jaar zoals jij het bedoelt!


Kiwa
  • Snelle levertijden
  • Vast aanspreekpunt
  • Alle talen, ook beëdigd


Professionele Engels-Deense vertalingen bij f.a.x. Translations


Ontdek de impact van een nauwkeurige Engels-Deense vertaling

Heb je kwalitatief hoogstaande vertalingen nodig van het Engels naar het Deens? Vertrouw op de deskundigheid van f.a.x. Translations.


Een accurate Engels-Deense vertaling is een sleutelfactor voor je zakelijke succes op de internationale markt. Bij f.a.x. Translations zijn we ons hiervan ten volle bewust. Met onze ervaring verzekeren we dat je teksten nauwkeurig vertaald worden, terwijl de originele betekenis intact blijft.


Als een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau zetten we in op topkwaliteit en precisie. Maar we kijken ook naar de toekomst. We integreren de laatste technologische ontwikkelingen in AI en machine learning om je efficiënter te kunnen bedienen. Bij f.a.x. Translations krijg je de perfecte combinatie: de snelheid en doeltreffendheid van hedendaagse technologie, in combinatie met de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid die alleen een ervaren vertaalbureau kan leveren.


Wil je meer te weten komen of een vrijblijvende offerte aanvragen voor Engels-Deense vertalingen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt een offerte aanvragen, een opdracht aanleveren of een prijsindicatie vragen. Wij staan voor je klaar!


Waarom kies je voor f.a.x. Translations voor Engels-Deense vertalingen?

  • Meer dan 36 jaar ervaring met Engels-Deense vertalingen
  • ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau voor Engels en Deens
  • Expertise in bijna alle disciplines, inclusief beëdigde vertalingen
  • Ontvang snel een offerte via e-mail

Prijsindicatie aanvragen


Engels-Deense vertaling nodig? Kies voor vertaalbureau f.a.x. Translations

f.a.x. Translations staat voor Fast, Accurate en eXperienced. Deze drie termen vormen de basis van ons vertaalbureau. Onze ervaren native speakers leveren keer op keer snelle en precieze vertalingen van topkwaliteit.

Of je nu jaarverslagen, handleidingen, brochures, contracten of webpagina’s moet vertalen, wij kunnen vrijwel alles aan. We bieden daarnaast ook beëdigde vertalingen. Dus ook voor officiële en juridische documenten kun je terecht bij f.a.x. Translations.


Engelse en Deense native speakers

Op zoek naar een vertaling van het Engels naar het Deens? Een letterlijke woord-voor-woord vertaling is vaak ontoereikend. Het correcte gebruik van terminologie en toon is essentieel. Daarom werkt f.a.x. Translations alleen met Engelse en Deense native speakers voor Engels-Deense vertalingen. Hiermee garanderen we dat jouw Engels-Deense vertalingen de nuances en culturele context van de originele tekst nauwgezet weergeven.

Snel een offerte voor een Engels-Deense vertaling?

Heb je een Engelse tekst die je naar het Deens wilt laten vertalen? 

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan. Geef je gegevens zo volledig mogelijk door en ontvang snel jouw persoonlijke offerte via e-mail.

Offerte aanvragen


Benieuwd voor wie ons vertaalbureau o.a. werkt?

Onze projecten, ons werk