Snelle, accurate en doeltreffende hulp bij vertalingen en internationale communicatie.

Vertaalbureau f.a.x. Translations vertaalt en tolkt al 36 jaar zoals jij het bedoelt!


Kiwa
  • Snelle levertijden
  • Vast aanspreekpunt
  • Alle talen, ook beëdigd


f.a.x. Translations: Jouw betrouwbare keuze voor Deens-Nederlandse vertalingen


Ontdek de impact van een accurate Deens-Nederlandse vertaling

Zoek je een betrouwbare dienst voor vertalingen van het Deens naar het Nederlands? Vertrouw op de expertise van f.a.x. Translations.


Een zorgvuldige Deens-Nederlandse vertaling is cruciaal voor jouw succes op de (inter)nationale markt. Bij f.a.x. Translations zijn we ons hiervan ontzettend bewust. Met onze uitgebreide ervaring zorgen we ervoor dat jouw teksten met de grootst mogelijke precisie worden vertaald, waarbij de originele intentie altijd behouden blijft.


Als een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau zijn we toegewijd aan excellente kwaliteit en detailgerichtheid. We hebben de toekomst echter niet uit het oog verloren. We benutten de nieuwste AI en machine learning technologieën om je nog sneller van dienst te kunnen zijn. Bij f.a.x. Translations krijg je de ideale combinatie: de snelheid van de hedendaagse technologie met de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van een ervaren vertaalbureau.


Benieuwd naar onze Deens-Nederlandse vertaaldiensten of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op! We helpen je graag met een offerte, het plaatsen van een opdracht of het geven van een prijsindicatie.


Kies f.a.x. Translations voor je Deens-Nederlandse vertalingen

  • Ruim 36 jaar ervaring met Deens-Nederlandse vertalingen
  • ISO 17100 gecertificeerd voor Deens en Nederlands
  • Dekking van nagenoeg alle vakgebieden, inclusief beëdigde vertalingen
  • Ontvang snel een offerte per e-mail

Vraag prijsindicatie aan


Deens-Nederlandse vertaling nodig? Vertrouw op f.a.x. Translations

Bij f.a.x. Translations staan snelheid, nauwkeurigheid en ervaring centraal. Deze kernwaarden vormen de basis van ons vertaalbureau. Onze naam is dan ook niet voor niet f.a.x. Translations: Fast, Accurate en eXperienced. Onze ervaren native speaker vertalers leveren steeds weer snelle en accurate vertalingen van topkwaliteit.

Of je nu jaarverslagen, handleidingen, brochures, contracten of webteksten wilt laten vertalen, wij kunnen nagenoeg alles aan. Ook voor beëdigde vertalingen en officiële of juridische documenten kun je bij f.a.x. Translations terecht.


Native Deense vertalers

Wil je een tekst laten vertalen van het Deens naar het Nederlands? Een letterlijke vertaling is vaak ontoereikend. De juiste woordkeuze en toon zijn essentieel. Daarom werkt f.a.x. Translations uitsluitend met Deense native speakers. Zo zorgen we ervoor dat jouw Deens-Nederlandse vertalingen de subtiele nuances en culturele context van de oorspronkelijke tekst perfect overbrengen.

Snel een offerte voor je Deens-Nederlandse vertaling ontvangen?

Heb je een Deense tekst die je naar het Nederlands wilt laten vertalen? 

Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. Vul je gegevens zo volledig mogelijk in en ontvang snel jouw persoonlijke offerte per e-mail.

Vraag een offerte aan´╗┐


Benieuwd voor wie ons vertaalbureau o.a. werkt?

Onze projecten, ons werk