Snelle, accurate en doeltreffende hulp bij vertalingen en internationale communicatie.

Vertaalbureau f.a.x. Translations vertaalt en tolkt al 36 jaar zoals jij het bedoelt!

Kiwa
  • Snelle levertijden
  • Vast aanspreekpunt
  • Alle talen, ook beëdigd


Jouw partner voor vakkundige Deens-Engelse vertalingen: f.a.x. Translations


Ervaar de kracht van een correcte vertaling Deens-Engels

Ben je op zoek naar hoogwaardige vertalingen van het Deens naar het Engels? Kies dan voor de expertise van f.a.x. Translations.


Een precieze Deens-Engelse vertaling is essentieel voor jouw zakelijke succes op de internationale markt. Bij f.a.x. Translations begrijpen we dit volledig. Met meer dan 35 jaar ervaring zorgen we ervoor dat jouw teksten nauwkeurig worden vertaald, waarbij de oorspronkelijke betekenis altijd bewaard blijft.


Als ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau richten we ons op superieure kwaliteit en aandacht voor detail. Maar we zijn niet blijven hangen in het verleden. We omarmen de nieuwste technologieën in AI en machine learning om je sneller van dienst te zijn. Bij f.a.x. Translations krijg je het beste van twee werelden: de snelheid en efficiëntie van moderne technologie, gecombineerd met de betrouwbaarheid en precisie die alleen een ervaren vertaalbureau kan bieden.


Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte over Deens-Engelse vertalingen? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt een offerte aanvragen, een opdracht plaatsen of een prijsindicatie aanvragen. We helpen je graag!

Daarom f.a.x. Translations voor Deens-Engelse vertalingen!

  • Meer dan 35 jaar ervaring met Deens-Engelse vertalingen
  • ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau voor Deens-Engels
  • Vrijwel alle vakgebieden, ook beëdigde vertalingen
  • Ontvang snel een offerte per e-mail

Prijsindicatie aanvragen


Deens-Engelse vertaling nodig? Kies voor vertaalbureau f.a.x. Translations

f.a.x. Translations staat voor Fast, Accurate en eXperienced. Deze drie kernwoorden zijn het fundament van ons vertaalbureau. Onze ervaren native speaker vertalers leveren keer op keer snelle en nauwkeurige vertalingen van topkwaliteit.

Of het nu gaat om jaarverslagen, handleidingen, brochures, contracten of webteksten, we kunnen vrijwel alles vertalen. We bieden ook beëdigde vertalingen aan. Dus ook voor officiële en juridische documenten ben je bij f.a.x. Translations aan het juiste adres.


Deense native speakers

Zoek je een vertaling van het Deens naar het Engels? Een simpele woord-voor-woord vertaling voldoet dan vaak niet. Het gebruik van de juiste terminologie en toon zijn cruciaal. Daarom werkt f.a.x. Translations uitsluitend met Deense native speakers. Op die manier garanderen we dat jouw Deens-Engelse vertalingen de nuances en culturele context van de oorspronkelijke tekst perfect overbrengen.

Snel een offerte ontvangen voor een vertaling Deens-Engels?

Heb je een Deense tekst die je naar het Engels wilt laten vertalen? 

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Vul je gegevens zo volledig mogelijk in en ontvang snel jouw persoonlijke offerte per e-mail.

Offerte aanvragen

Benieuwd voor wie ons vertaalbureau o.a. werkt?

Onze projecten, ons werk