Snelle, accurate en doeltreffende hulp bij vertalingen en internationale communicatie.

Vertaalbureau f.a.x. Translations vertaalt en tolkt al 36 jaar zoals jij het bedoelt!

Kiwa
  • Snelle levertijden
  • Vast aanspreekpunt
  • Alle talen, ook beëdigd
Terug naar onze projecten

NC-Websites al meer dan tien jaar een trouwe klant.

Al meer dan twaalf jaar laat webbouwer NC-websites uit Winschoten alle voorkomende vertalingen uitvoeren door f.a.x. Translations. “Wij bestellen er zelf onze vertalingen of sturen onze klanten door”, vertelt eigenaar Lennart van der Zwan van NC-websites. “De samenwerking is loyaal en wederzijds. Toen f.a.x. Translations een nieuwe website nodig had, kregen wij de opdracht.”

Supersnel vertaald voor een prima prijs

“Ik vind het elke keer weer verbazingwekkend hoe snel f.a.x. Translations ons bedient met vertaalde teksten”, vertelt Lennart. “Een vertaling is voor ons een van de grondstoffen voor de productie van een website. Die kan pas gemaakt worden als de webteksten klaar zijn. Op dat moment is snelheid van werken vaak geboden. Dat begrijpt f.a.x. Translations, vaak hebben wij de vertaling al binnen één of enkele dagen binnen.”

Prima prijs-kwaliteitverhouding

Lennart noemt de prijsstelling van f.a.x. Translations ‘prima’: “We krijgen altijd heel snel de gevraagde offerte, vaak al binnen een uur. De prijs staat daarbij heel goed in verhouding tot het te leveren werk. Veel van onze klanten zijn B2B bedrijven in de meest uiteenlopende branches. Dan gaat het in veel gevallen om technische vertalingen of vertalingen in vakjargon. Uiteraard kost dat iets meer dan de standaard vertaling, daar staat tegenover dat de kwaliteit van het geleverde werk uitstekend is.”

SEO-teksten vertalen

“Als webbouwer leveren wij sites met content die is geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines. Die SEO-teksten kun je vaak niet één-op-één vertalen, die moet je vaak ook qua opbouw aanpassen, zodat ze passen bij de SEO in de nieuwe taal”, legt Lennart uit. “En wat wij zeker ook niet onbelangrijk vinden: de samenwerking verloopt altijd erg prettig. De mensen van f.a.x. Translations zijn sympathiek en representatief, wij sturen onze klanten er met een gerust hart heen.”