Snelle, accurate en doeltreffende hulp bij vertalingen en internationale communicatie.

Vertaalbureau f.a.x. Translations vertaalt en tolkt al 36 jaar zoals jij het bedoelt!

Kiwa
  • Snelle levertijden
  • Vast aanspreekpunt
  • Alle talen, ook beëdigd
Terug naar onze projecten

Lethe-Nieuwburg B.V.

Lethe Nieuwburg B.V. is de toonaangevende partner en specialist op het gebied van scheepsisolatie en is vertrouwd met specifieke eisen die de maritieme sector stelt aan thermische, akoestische en brandisolatie. Samenwerkend met haar gelieerde vennootschappen Lethe Nieuwburg Handelmij B.V. en Van Mameren Betimmeringen B.V. biedt ze u innovatieve oplossingen en kan ze als isolatiepartner voor alle onderdelen van een schip, van accommodaties tot technische installaties, de juiste materialen en systemen toepassen.

Na een lang en nauwkeurig offertetraject kregen wij als f.a.x. Translations b.v. eind 2020 de opdracht gegund van Lethe Nieuwburg B.V. om veiligheidsinstructies en documentatie inzake KAM (Kwaliteit, Arbeidsomstandigheden en Milieu) voor hun bedrijf te vertalen in het Engels, Duits, Pools, Hongaars, Roemeens en Turks. De brontaal was deels Nederlands en deels Engels.

De bestanden waren in Word en Powerpoint aangeleverd en zijn per onderdeel vertaald. In mei 2021 werden de laatste werkzaamheden afgerond.

De KAM-coördinator van Lethe Nieuwburg B.V., Sharita Joerawan, is uitermate tevreden over de samenwerking met f.a.x. Translations b.v.: “Voorafgaand aan het project zijn er duidelijke afspraken gemaakt. Ik vond het belangrijk dat de vertalingen pas definitief werden gemaakt nadat ik ze had doorgelezen en akkoord bevonden. Opvallend is dat f.a.x. Translations b.v. zeer snel schakelde, goed bereikbaar was, snel leverde en nauwkeurig werkt. Mijn complimenten! Dit traject van ca. 7 maanden heeft veel tijd en energie gekost, maar heeft ook een goed gevoel gebracht. Ook mijn mannen op de werkvloer zijn tevreden met de vertalingen. We zijn nu een stap verder in het instrueren op het gebied van veilig werken en het verder ontwikkelen van ons veiligheidsbewustzijn. ”