f.a.x. Translations bietet Ihnen schnellen, akkuraten und zielsicheren Service, wenn es um Übersetzungen und internationale Kommunikation geht.

f.a.x. Translations ist bereits seit 35 Jahren Ihr zuverlässiger Partner für Übersetzungen und Dolmetscharbeiten.


Kiwa
  • Schnelle Lieferzeiten

  • Fester Ansprechpartner
  • Alle Sprachen


Vertalingen Engels Deens


Een correcte specifiek op de Deense markt afgestemde vertaling van teksten is doorslaggevend voor zakelijke succes in Denemarken. Goedkoop is zeker in Denemarken duurkoop! Er kan niet worden volstaan met een Engelse versie van de bedrijfsbrochure. Maak werk van de vele kansen die de Deense markt biedt en laat je teksten in het Deens vertalen door een ervaren vertaalbureau met een uitgebreid netwerk in heel Scandinavië. Vertaalbureau f.a.x. Translations b.v. is ISO 17100 gecertificeerden biedt 35 jaar ervaring gecombineerd met de techniek van nu.


Vrijwel alle vakgebieden, van financieel tot juridisch, van toeristisch tot technisch. Ook voor beëdigde vertalingen Deens kun je bij ons terecht.


Wil je zonder kosten en geheel vrijblijvend een offerte ontvangen? Vul je gegevens zo volledig mogelijk in en je ontvangt snel  per e-mail jouw persoonlijke offerte.


Offerte aanvragen


Neugierig, für wen unser Übersetzungsbüro arbeitet?

Unsere Projekte, unsere Arbeit