Offerte aanvragen

Prijs berekenen

Plaats een opdracht

MENU

Vertaalbureau Deens

Een correcte, specifiek op de Deense markt afgestemde vertaling van je teksten is doorslaggevend voor je zakelijke succes in Denemarken. Goedkoop is zeker in Denemarken duurkoop! Je kunt niet volstaan met een Engelse versie van uw bedrijfsbrochure. Wil je daadwerkelijk werk maken van de vele kansen die de Deense markt je biedt? Dan is het een absolute must om je teksten in het Deens te laten vertalen door een ervaren vertaalbureau met een uitgebreid netwerk in heel Scandinavie. Vertaalbureau f.a.x. Translations b.v. is ISO 17100 gecertificeerd.

Opdracht plaatsen Offerte aanvragen

Deens vertaalbureau nodig? Kies ook voor f.a.x. Translations!

  • Ruim 33 jaar ervaring met Deense vertalingen
  • Ontvang snel een offerte per mail
  • Vertalingen door gecertificeerde, Deense native speakers
  • Standaard controle door een tweede vertaler
Prijsindicator

Erfahren Sie direkt den Richtpreis!

Deens vertaalbureau met jarenlange ervaring

Vertaalbureau f.a.x. Translations heeft meer dan 33 jaar ervaring met het vertalen in en naar het Deens. Voor iedere Deense vertaling kun je bij f.a.x. Translations terecht: beëdigde vertalingen, jaarverslagen, brieven, contracten, webteksten en meer. Welk type vertaling je ook nodig hebt, bij f.a.x. Translations ben je verzekerd van snelle, accurate vertaling door ervaren, gecertificeerde vertalers. Niet voor niets kozen wij de naam f.a.x.: fast, accurate, experienced.

Ontvang snel een offerte of prijsindicatie voor Deense vertalingen

Wens je je teksten te laten vertalen in of naar het Deens door ons Deense vertaalbureau? Dan kun je gemakkelijk en snel een offerte aanvragen. Of, als je liever eerst een prijsindicatie ontvangt, kun je onze prijsindicator invullen. Voor welke optie je ook kiest, je ontvangt van ons snel een passende offerte in de mail.

Gecertificeerde Deense native speakers

Vertaalbureau f.a.x. Translations werkt uitsluitend met Deense native speakers. Hiervoor zijn we dan ook ISO 17100 gecertificeerd. Een Deense native begrijpt niet alleen de taal, maar ook de cultuur en de gebruiken van het land. Afhankelijk van het type tekst zorgt onze vertaler voor de juiste tone of voice in het document.

Ben je benieuwd hoe wij werken? Lees er hier meer over.

 Offerte aanvragen Opdracht plaatsen