Snelle, accurate en doeltreffende hulp bij vertalingen en internationale communicatie.

Vertaalbureau f.a.x. Translations vertaalt en tolkt al 36 jaar zoals jij het bedoelt!


Kiwa
  • Snelle levertijden
  • Vast aanspreekpunt
  • Alle talen, ook beëdigd


Contracten vertalen


Ervaren specialisten en juiste procedures

Het vertalen van contracten is specialistisch werk en vergt specifieke juridische en/of economische kennis van de vertaler. Het is van essentieel belang dat de overeengekomen tekst ook in de vertaalde versie juist, ondubbelzinnig en voldoende gedetailleerd is.


Wij werken daarom volgens de ISO 17100 norm uitsluitend met deskundige native speaker vertalers. Met onze ruime ervaring op het gebied van juridisch vertalen kunnen wij je contract in en uit bijna elke taal vertalen. Tijdens het vertalen van een contract denken we met onze klant mee en stellen indien nodig vragen ter verduidelijking. 


Wil je een contract laten vertalen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

De voordelen van f.a.x. Translations b.v.

  • ISO 17100 gecertificeerd
  • Ruim 36 jaar ervaring met het vertalen van contracten
  • Vertalingen door ervaren native speakers
  • Extra controle door tweede taalkundige
  • Snel een duidelijke offerte

Prijsindicatie vertaling contract 


Contracten vertalen in het Engels of in/uit elke andere taal

Je wilt een contract laten vertalen en bent benieuwd wat dit kost? Geen enkel contract is hetzelfde waardoor de prijs voor het vertalen van een contract kan variëren. De prijs voor de vertaling wordt met name bepaald door de omvang en de taalcombinatie. Ook voor beëdigde vertalingen kunt u bij ons terecht. Benieuwd naar de prijs? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of bel ons voor advies.

Ervaren (in-house) vertalers

Onze juridische vertalers hebben verstand van zaken. Wij zijn trots op onze grote verscheidenheid aan trouwe klanten in allerlei sectoren en hebben in de loop der jaren veel ervaring opgebouwd. Bij het vertalen van contracten is het essentieel dat de vertaalde tekst exact overeenkomt met de originele versie. Daarom beschikken onze vertalers over gedegen juridische kennis en ervaring.


Vraag een offerte aan voor de vertaling van een contract

Wil je weten wat de prijs en levertijd zal zijn als je een of meerdere contracten door ons laat vertalen in het Engels of andere talen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, je ontvangt deze dan snel per e-mail.

Offerte aanvragen


Benieuwd voor wie ons vertaalbureau o.a. werkt?

Onze projecten, ons werk