Offerte aanvragen

Prijs berekenen

Plaats een opdracht

MENU

Vertalingen Frans

Een correcte, specifiek op de Franse markt afgestemde vertaling van uw teksten is doorslaggevend voor uw zakelijke succes. Wilt u daadwerkelijk werk maken van de vele kansen die de Franse markt u biedt? Dan is het een absolute must uw teksten in het Frans te laten vertalen door een ervaren vertaalbureau met een uitgebreid internationaal netwerk. Vertaalbureau f.a.x. Translations b.v. is ISO 17100 gecertificeerd.

Wilt u zonder kosten en geheel vrijblijvend een offerte ontvangen of direct de opdracht plaatsen? Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en u ontvangt uiterlijk binnen een werkdag per email uw persoonlijke offerte. 

 Offerte aanvragen 

f.a.x. Translations - Frans vertaalbureau

Bent u op zoek naar een Frans vertaalbureau? Zoek dan niet verder! Of u nu een tekst wilt laten vertalen uit het Frans of in het Frans, bij f.a.x. Translations bent u aan het juiste adres. Al meer dan 33 jaar mogen we anderen helpen met Franse vertalingen van websites, technische teksten, handleidingen, juridische teksten, medische vertalingen en meer!

Laat ons uw Franse vertalingen verzorgen!

Als ISO 17100 gecerfiticeerd Frans vertaalbureau helpen we u graag met Franse vertalingen. f.a.x. staat voor Fast, Accurate en eXperienced. Deze kernwaarden vindt u altijd terug in onze Franse vertalingen; we houden rekening met uw deadlines en zorgen dat de Franse vertalingen worden uitgevoerd door native speakers die al jarenlang in het vak zitten. Wanneer u een offerte aanvraagt, ontvangt u van ons een prijsindicatie alvorens we met uw Franse vertaling van start gaan.

 Offerte aanvragen