Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Prijs berekenen

Bereken de prijs

Plaats een opdracht

Plaats een opdracht

MENU

 


Maak kennis met vertaalbureau f.a.x. Translations b.v.

Vertalen is een vak, ons vak

Snelle, accurate en doeltreffende hulp bij vertalingen en internationale communicatie.

In 1988 zijn wij begonnen als een vertaalbureau voor Scandinavische talen en in de loop van de tijd hebben wij veel ervaring en kennis opgedaan. Nu, 33 jaar later, helpen we vele bedrijven en instellingen met hun internationale communicatie in vrijwel alle talen en vakgebieden. Nog steeds met échte vertalers die hun vak verstaan, maar wel met ondersteuning door moderne technieken die de kwaliteit mede waarborgen.  We hebben korte communicatielijnen. We kennen al onze vertalers persoonlijk en onze klanten hebben altijd een vast aanspreekpunt; snel en efficiënt. Ons ervaren team van in-house vertalers en taalspecialisten helpt je graag!

Onze internationale klantenkring bestaat hoofdzakelijk uit bedrijven, van eenmanszaak tot multinational in allerlei sectoren. Verder werken wij veel voor bijvoorbeeld advocaten, overheidsinstellingen, provincies en gemeenten.

Onze geschiedenis en werkwijze 

Onze klanten

Het aantal vertalingen dat je voor is geweest:

218.808

In 33 jaar hebben we veel mensen mogen helpen. Word jij de volgende? Met jouw doel in ons vizier helpen we je graag succesvol te zijn.

Je kunt bij ons terecht voor vrijwel alle talen en vakgebieden, ook voor beëdigde vertalingen!

Fax Translations Offerte aanvragen 
Benieuwd voor wie en wat wij allemaal vertalen?

Onze projecten, ons werk

Van woorden naar daden

Hoe wij werken

Hoe gaan wij te werk? Duidelijke taal in woord en daad.

Fast, Accurate, Experienced

De goede dingen doen en de dingen goed doen

Een bekend gezegde, maar het vat de manier waarop wij zaken willen doen wel kernachtig samen. Vertaalwerk is in het buitenland het visitekaartje van een organisatie.

Lees meer 

Wat we voor je kunnen doen!

Vertalen

Jouw handleiding, juridisch contract, brief, jaarverslag of website vertalen in een of meerdere talen? Onze professionele native speakers en beëdigde vertalers zetten de tekst snel, accuraat en doeltreffend om naar de door jouw gewenste doeltaal.

Lees meer 

Tolken

Een congres, vergadering of contractonderhandelingen met iemand wiens taal je niet spreekt? Laat je begeleiden door onze internationale, ervaren en deskundige gerechts-, gespreks- en simultaantolken en voorkom spraakverwarring.

Lees meer 

Websites/SEO

Met je bedrijf de grens over? Communiceer met je klant in hun eigen taal en laat je website snel, accuraat en doelgericht vertalen. Met oog voor de bedrijfstak en hart voor de cultuur zorgen we voor de juiste (zoek)woorden en creëren we verbinding.

Lees meer 

Vormgeving & DTP

Een buitenlandse beurs en op zoek naar een partner die je promotiemateriaal in een andere taal opmaakt? Onze teams van grafische vormgevers, dtp’ers en vertalers ontwerpen, drukken en leveren de flyers, folders en posters op elk door jou gewenst adres.

Lees meer 

Ons team

Wil je een offerte aanvragen of opdracht plaatsen?

Hier kun je snel en eenvoudig online een offerte opvragen of opdracht plaatsen. Wij reageren zo snel mogelijk!

Fax Translations Offerte aanvragen 
Fax Translations Opdracht plaatsen 

Dus waarom
f.a.x. Translations?


• Uitsluitend ‘native speaker’-vertalers met kennis van zaken

• ISO 17100 gecertificeerd

• Uitsluitend gebruik van vaste vertrouwde kanalen

• Altijd een kwaliteitscontrole van alle vertalingen

• Vertaling in alle talen

• Ook voor beëdigde vertalingen

• Jarenlange ervaring (sinds 1988)

• Gebruik van de beste technieken

• Klantgericht denken

• Bereid tot 'dat ene stapje meer'

• Snelle levertijden

• Absolute geheimhouding

    Continuïteit:

  • Vaste aanspreekpunten
  • Twee coördinatoren per opdracht
  • Ruime capaciteit

Lees onze reviews


 Geschreven door Caroline, 05-01-2021 13:05
Via een collega kennis gemaakt met fax-translations. Ik ben erg tevreden. De snelheid waarmee ik een offerte ontving, de geoffreerde kosten zelf en de snelheid waarmee ik de vertaling ontving hebben mij zeer positief verrast. De vertaling is ook keurig in het eigen documemt gemaakt en ook erg netjes vertaald. Een echte aanrader, ik weet ze de volgende keer zeker weer te vinden.

 Geschreven door Jeroen Lensen, 30-01-2020 10:14
f.a.x. Translations heeft onlangs naar volle tevredenheid 5 e-learningmodules naar het Engels en Duits vertaald voor een energieleverancier die klant van mij is. De ondersteuning en het meedenken vanuit hen heb ik als zeer prettig ervaren. We werkten met xliff-exportbestanden vanuit het e-learningontwikkelprogramma Rise die na de vertaling weer geïmporteerd konden worden. Verder voordeel is dat je een lijst met vakjargon kan aanleveren in het Nederlands, Engels en Duits. Daarmee voorkom je dat vakjargon niet 'raar' vertaald wordt. De vertalingen werden op het afgesproken tijdstip opgeleverd en waren van goede kwaliteit.

 Geschreven door Linda Ruiters, 07-01-2020 08:25
Vriendelijk, op tijd en prima prijs. Bedankt voor de goede service!