Offerte aanvragen

Prijs berekenen

Plaats een opdracht

MENU

Vertaalbureau Duits

Een correcte, specifiek op de Duitse markt afgestemde vertaling van uw teksten is doorslaggevend voor uw zakelijke succes. Wilt u daadwerkelijk werk maken van de vele kansen die de Duitse markt u biedt? Dan is het een absolute must uw teksten in het Duits te laten vertalen door een ervaren vertaalbureau met een uitgebreid internationaal netwerk. Vertaalbureau f.a.x. Translations b.v. is ISO 17100 gecertificeerd.

Opdracht plaatsen Offerte aanvragen

Duits vertaalbureau nodig? Kies ook voor f.a.x. Translations!

  • Vertalingen door ISO 17100 gecertificeerde Duitse vertalers
  • Ruim 33 jaar ervaringen met Duitse vertalingen
  • Direct een heldere offerte per e-mail
  • Altijd extra controle door tweede Duitse taalkundige
Prijsindicator

Calculate your price here!

Het nr. 1 Duitse vertaalbureau

f.a.x. Translations staat voor fast, accurate en experienced. Met meer dan 33 jaar ervaring in het vertalen van en naar het Duits, verzorgen we dagelijks vertalingen van beëdigde teksten, jaarverslagen, brieven, contracten en andere (web)teksten. We staan hierbij voor onze kwaliteit; onze ISO 17100 gecertificeerde Duitse vertalers zorgen keer op keer voor een snelle, topkwaliteit Duitse vertaling.

Snel een offerte ontvangen voor een Duitse vertaling

Ons Duitse vertaalbureau zorgt voor snelle en goede vertaling in en naar het Duits. Wil je je teksten door ons laten vertalen? Vraag dan vrijblijvend een offerte voor een Duitse vertaling aan. Liever eerst een prijsindicatie van de vertaling? Vul dan onze prijsindicator in!

ISO 17100 gecertificeerde Duitse vertalers

f.a.x. Translations werkt uitsluitend met ISO 17100 gecertificeerde Duitse vertalers. In de meeste gevallen werken we met Duitse native speakers. Zij beheersen niet alleen de Duitse taal, maar begrijpen ook de cultuur, spreekwoorden, gezegden en gebruiken van het land. 

Benieuwd naar hoe wij werken? Lees het hier.

 Offerte aanvragen Opdracht plaatsen