Offerte aanvragen

Prijs berekenen

Plaats een opdracht

MENU

f.a.x.

Mariska Jansen-Aikema

Mariska is één van de drie vennoten en sinds 1996 werkzaam bij f.a.x. Is projectcoördinator en vertaalt vanuit het Deens, Noors, Zweeds en Engels in het Nederlands. Ze is beëdigd voor het Zweeds, Deens en Noors.

Dieneke Roelfsema

Dieneke is al sinds 1999 bij f.a.x. werkzaam en is projectcoördinator/corrector Scandinavische en Overige talen. Daarnaast is Dieneke het aanspreekpunt voor tolkopdrachten.

Hans Oorebeek

Hans is één van de drie vennoten en sinds 1996 werkzaam bij f.a.x. Hij is het aanspreekpunt voor offertes en technische vraagstukken en komt graag bij je op de koffie.

Gretha Hiemstra

Gretha verzorgt de administratie bij f.a.x. Translations b.v.

Evelyn Ratajczak

Evelyn is sinds 2011 werkzaam bij f.a.x. als vertaler, corrector en projectcoördinator voor de Duitse taal. Evelyn is beëdigd voor het Duits.

Mia Uusitalo

Mia is sinds 2005 werkzaam bij f.a.x. en vertaalt uit het Nederlands en het Engels in het Fins. Verder houdt zij zich bezig met het coördineren en het controleren van Finse teksten. Mia is beëdigd voor de Finse taal.

Alexander van Klinken

Alexander is één van de drie vennoten en sinds 1996 werkzaam bij f.a.x. Bezit een echte talenknobbel. Hij is projectcoördinator en vertaler Duits op de afdeling Overige talen. Hij is beëdigd voor de Duitse taal.

Frank Jansen

Frank werkt al sinds 2000 bij f.a.x. en vertaalt uit het Engels en Duits in het Nederlands. Frank is beëdigd voor de Engelse taal.

Christian Suelmann

Christian is sinds 1999 werkzaam bij f.a.x. en vertaalt uit het Deens, Noors, Zweeds, Duits en Engels in het Nederlands.