Offerte aanvragen

Prijs berekenen

Plaats een opdracht

MENU

Vormgeving

Jouw promotiemateriaal spreekt

Je gaat naar een vakbeurs in het buitenland en wilt brochures en flyers in de juiste taal of talen. Om je doelen te bereiken zorgen wij voor promotiemateriaal met de juiste uitstraling. Hierbij kijken we verder dan alleen de tekst, We zorgen ervoor dat het totaalpakket, de folder of brochure, de boodschap op de juiste wijze overbrengt. Zodat jouw klanten zich aangetrokken voelen tot wat je zegt en doet en graag met jou in zee gaan. Wil je graag werken met een partner die zich jouw internationale succes als doel stelt?

Ja ik ontvang graag een offerte  

Handleidingen voor jou ontworpen

Heb je een handleiding die je niet alleen vertaald wilt hebben maar ook op de juiste wijze opgemaakt? Of je het basis document nu hebt opgemaakt in InDesign of Word, wij zorgen na vertaling voor de juiste opmaak zodat deze gereed is om te printen of drukken. Hierbij verzorgen we het hele proces en houden we je op de hoogte van de voortgang. Wil je het vertalen en opmaken van jouw handleiding zorgeloos uitbesteden?

 Offerte aanvragen 

Van opmaak tot levering

Of het nu gaat om een folder, een brochure of een handleiding, jij hebt een document dat correct vertaald en opgemaakt moet worden. Om jou verder te ontzorgen verzorgen we het hele proces van opmaak tot levering. We bezorgen de documenten in elke gewenste oplage op het door jou aangegeven adres. Wil je het hele proces uit handen geven zodat jij je weer bezig kan houden met andere belangrijke zaken?

Ja ik weet genoeg en ontvang graag een offerte! 

 

 

 

Vertalen, tolken, opmaak, vormgeving en SEO.

Alles onder 1 dak bij f.a.x. Translations!

 Offerte aanvragen